Itthon » Ifjúság

Mellbedobással érkeznek a diáknapok

Tizenöt csapatban 213 fiatal száll versenybe a jövő héten kezdődő XXIV. Székelyudvarhelyi Diáknapokon. A program egy része is ismert.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

A tavalyihoz hasonló érdeklődés övezi az idei Diáknapokat is. Fotó: archív
A tavalyihoz hasonló érdeklődés övezi az idei Diáknapokat is. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: BÁLINT KINGA KATALIN
2016. április 26., 15:36
0 hozzászólás. 

Lezárult a jelentkezés a XXIV. Székelyudvarhelyi Diáknapokra, és mától kaphatók a jegyek a rendezvénysorozat legnagyobb koncertjére, a Children of Distance fellépésére.

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum által immár huszonnegyedik alkalommal megszervezett vetélkedő-sorozat Facebook-oldalán közölték, idén 15 csapatban összesen 213 fiatal versenyez. Ezek a FaMIlitaryCH, a Pará-Shock, a DevIlls, a PinkAge, a Sakk-kor, a Cave-Mensz, az Illuminations, a CineMónika, a ReTrógerek, a WhatTheFunk, a Ruskins, a BadAssKimok, a Black Jack, a gyereCA$H és a FreeEnd.

Zenével indul, néptánccal folytatódik

A teljes program ugyan még nem ismert, de azt már tudni lehet, hogy az első napot, azaz május 2-át Csabika bandája (Debreci Norbert, Dobai Csabika, Gál Lóránt és Kövecsi Norbert) koncertje zárja este nyolctól, a Broadway Pubban. A csapat visszatérő vendég a Székelyudvarhelyi Diáknapokon.

Szerdán, május 4-én a népzene és néptánc kerül a középpontba: a Siculus Ifjúsági Házban diáknapos táncházat tartanak, este nyolc órától. Táncot oktat Both Aranka és Boros Béla, a talpalávalót a Kedves zenekar húzza.

Magyar sztárcsapat a meghívott

A rendezvénysorozat egyik kiemelt rendezvénye a magyarországi Children Of Distance hip-hop csapat koncertje. A banda, amelynek egyebek mellett a Beforratlan sebek és Emlékezz rám című dalai térségünkben is népszerűek voltak, május 5-én, pénteken este nyolckor lép színpadra az Ifiházban.

A koncertre mától elővételben az UFF-irodában, illetve a helyszínen is válthatók jegyek. A XXIV. Székelyudvarhelyi Diáknapok csapatainak a jegyek 15 lejbe kerülnek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."