Itthon » Ifjúság

Brexit és beerpong az EU Táborban

Európa kihívásairól, a fiatal polgármesterek munkájáról és a virtuális zaklatásról is hallhatnak az idei EU Tábor résztvevői.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Fajsúlyos témák után beerponggal lazíthatsz. Illusztráció
Fajsúlyos témák után beerponggal lazíthatsz. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2016. július 20., 09:59
0 hozzászólás. 

Mintegy 350 fiatalra számítanak a szervezők az idei EU Táborban, amelyet július 27. és 31. között tartanak a zeteváraljai Natur Air Parkban. A Magyar Ifjúsági Értekezlet, az RMDSZ Ügyvezető Elnöksége és a Kós Károly Akadémia tizenharmadik alkalommal megszervezendő tábor mottója A fiatalok Európája.

Az előadások fő témái az aktuális európai problémákkal kapcsolatosak. Terítékre kerül például az ifjúsági szervezetek és az Európai Unió kapcsolata, a 2016-os helyhatósági választások során tisztséget nyert fiatalság, illetve a mai Európa fontos történései, mint például a Brexit.

A tavaly elindított, népszerű tabusarokban a résztvevők kényes témákat boncolgató személyes történeteket hallgathatnak meg. Meghívott lesz például Gombola András, aki évekig hajléktalan volt, s ennek a létnek a viszontagságairól mesél. Juhász Anita a napjainkban egyre elterjedtebb virtuális zaklatás témakörét járja körül, a székelyudvarhelyi Szabó Zoltán, Kobra pedig az elkényelmesedett fiatalok komfortzónából való kilépését szorgalmazza kalandos biciklitúráinak beszámolójával.

Az ötnapos táborban esténként erdélyi fiatal DJ-k biztosítják a jó hangulatot, és a kolozsvári Beerpong Egyesület csapatjátékain is részt vehetnek az érdeklődők. A tábor programja, hírei az esemény honlapján vagy a MIÉRT Facebook-oldalán érhetők el.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."