Itthon » Ifjúság

Megjöttek a gólyák!

Kezdődik a gólyabálszezon Udvarhelyen. Ezen a hétvégén a Peda és a Tamási diákjait avatják be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
Hiányoznak a nyári fesztiválok? Sebaj: a Peda visszahozza a hangulatot. Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 14., 14:39
0 hozzászólás. 

A nyári fesztiválok hangulatát idézi fel a Benedek Elek Pedagógiai Líceum október 14-én, pénteken délután hat órától a Siculus Ifjúsági Házban. Gólyabáljukat PedUntold névre keresztelték, az eseményre jó hangulattal és nyereményjátékkal várják a kikapcsolódni vágyókat. A gólyabál után a Jungle Pubban Dj BRNY biztosítja a partihangulatot.

A Tamási Áron Gimnázium kilencedikesei október 15-én, szombaton csöppennek bele a középiskolás életbe: a GIMiddle Ages címet viselő, este hétkor kezdődő gólyabál a középkorba repít vissza. Az előadás és vetélkedő után a résztvevők visszatérnek a legmodernebb technikákhoz és zenei stílusokhoz, hiszen a Jungle Clubban Dj SÜMECZ, DJ SZÉLYES és a STEREO GUYS forrósítja fel a hangulatot.

A buliszezon október 21-én, pénteken dübörög tovább, a Baczkamadarasi Kis Gergely Református Kollégium Refiland című mesés rendezvényén. A gólyák avatása este hétkor kezdődik, utána a Jungle Clubban DJ Dewil, DJ Szélyes és DJ Czika keveri a legjobb zenéket.

A sort október 27-én a Marin Preda, október 28-án az Eötvös József Mezőgazdasági Szakközépiskola (Ifiház), november 3-án a Bányai János Műszaki Szakközépiskola és 4-én a Kós Károly Szakközépiskola (Ifiház) folytatja. Legvégül, november 11-én a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola gólyái válnak teljes jogú diákokká.

A középiskolák nyertes gólyapárjai november 18-án az Udvarhelyi Fiatal Fórum által megszervezendő Városi gólyabálon mérhetik össze rátermettségüket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."