Itthon » Ifjúság

EU Tábor: Állás – megállás nélkül!

Június 29 és július 4 között szervezik meg az EU Tábor hetedik kiadását, ahol most a munkaerőpiac a téma.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

grunstein_fancsali_incze
grunstein_fancsali_incze
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 02., 15:23
0 hozzászólás. 


Mai sajtótájékoztatóján Grünstein Szabolcs, a Magyar Ifjúsági Értekezlet alelnöke számolt be a hetedik EU Tábor megszervezéséről. Megtudtuk, ez az esemény a MIÉRT egyik legjelentősebb nyári programjának számít – amit egyébként a Sapientiaval közösen szerveznek –, melynek fontosságát a rengeteg politikus, közéleti személyiség és tanár jelenléte adja meg. Céljuk, hogy kötetlen keretek között lehessen komoly kérdésekről beszélgetni a fiatalokkal.

Az idei tábor témája a munkaerőpiac (erre utal címe is: Állás – megállás nélkül!), apropóját pedig a fiatal munkavállalók kiszolgáltatottsága adja. Az itt folyó oktatással az egyetemről, főiskoláról frissen kikerülő fiatalokon szeretnének segíteni a különböző témákkal. Újdonságként a multinacionális cégekre jellemző munkamorál és munkastílus tárgyalása is terítéken lesz, így nyújtva még színesebb palettát.

grunstein_fancsali_incze
Fancsali Kálmán, az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács elnöke, valamint Incze Csongor, a szervezet ügyvezetője elmondták, a tábor idén új helyszínen, Marosfőn lesz, befogadóképessége pedig körülbelül 150 személy. Három fajta díjszabást állapítottak meg: 40 lejért sátorhelyet és étkezést biztosítanak, 70 RON-ba kerül egy második kategóriájú szállás plusz étkezés, míg 90 lejért első kategóriájú szálláson lakhatunk és természetesen ebben is benne van az étkezés.

A regisztráció ma megnyílt és egészen június 24-én 14 óráig lehet kitölteni a tábor honlapján található jelentkezési ívet. Várnak minden, 17 és 35 év közötti fiatalt, ám a helyek száma korlátozott, így nem árt sietni. Fontos tudni, hogy nem a regisztráció időpontja, hanem a részvételi díj kifizetésének pillanata számít a jelentkezők sorrendjének megállapításánál, így aki későn kap észbe, az lemaradhat. A részvételi díj kifizetésének módjáról minden regisztráló e-mailben értesül.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."