Itthon » Ifjúság

Díjazták az országos és nemzetközi versenyek résztvevőit

A megyei tanfelügyelőség a tantárgyversenyeken jó eredményeket elérő diákok és azok tanárainak teljesítményét díjazta.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

diak_dijazas
diak_dijazas
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. június 15., 09:14
0 hozzászólás. 

Az országos és nemzetközi versenyeken kiemelkedő eredményeket elért Hargita megyei diákokat és felkészítő tanáraikat díjazták június 14-én a csíkszeredai Segítő Mária Gimnázium dísztermében. A Hargita Megye Tanácsa által szervezett ünnepségen 86 diák és 56 tanár vehetett át elismerő oklevelet és könyvadományokat a tudományágak számos területéről.

„Elismerés és köszönet illet mindenkit, aki ebben az alkotó munkában részt vett: a tanárokat, diákokat és a szülőket, családokat is, akik támogatták a gyerekeket a felkészülés folyamatában – jelentette ki Birtalan József megyemenedzser. Hozzátette: Hargita Megye Tanácsának legfőbb célja egy sikeres, élhető régió megteremtése, aminek elsődleges eszköze a tudás, a tudományok ápolása és mindennapi munkába való beépítése, éppen ezért az önkormányzat tevékenysége szorosan összefügg a jelen lévő tanárok, diákok munkájával.diak_dijazas

A Hargita Megyei Tanfelügyelőség képviseletében Ferencz S. Alpár, Hargita megye főtanfelügyelője Galileo Galilei szavaival – „A gyermek feje nem edény, amit meg kell tölteni, hanem fáklya, amit lángra kell lobbantani" – fejezte ki elismerését a megye diákjainak és tanárainak, akik a kötelező lecke megtanulásán túl fáradságos munkát végeztek a tudomány ápolásáért és továbbadásáért. „A jelen lévő tanárok nemcsak a diákok fejét töltötték fel információkkal, hanem lángra lobbantották a tudás fáklyáját, ami segíti a diákok továbbtanulását és érvényesülését, és elviszi megyénk jó hírét országos és nemzetközi helyszínekre is" – mondta a főtanfelügyelő.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."