Itthon » Ifjúság

Ne már, itthon is sikerülhet?

Bebizonyítják neked, hogy még te is lehetsz próféta a saját hazádban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

dinamit-ijakab-mozes
Jakab Mózes a Dinamit!-on
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. november 10., 10:35
0 hozzászólás. 

Udvarhelyre is megérkezik a Dinamit! Aha, berobban, hogy ne robbanjunk le. Vagy fel. Vagy ki az országból.

A MIT által szervezett turnét a végzős középiskolai diákoknak, illetve egyetemi éveik elején járó hallgatóknak szánják, de minden érdeklődő számára nyitott és ingyenes, csupán egy regisztráció szükséges hozzá, amit itt meg is tehetsz. A rendezvény célja, hogy fő célja, hogy az itthoni fiatalok, akik saját területükön kiemelkedő sikereket értek el és korban közel állnak a résztvevő közönséghez, átadják tippjeiket, lelkesedésüket kortársaiknak, az utánuk következő nemzedéknek.

A november 18-án, szombaton Udvarhelyre látogató konferencia vendége Jakab Mózes, akitől megtudhatod, hogyan lesz a motorbicikliből négy keréken guruló gyorsétterem és a két éves kora óta lábprotézissel élő Oláh Attila, akit ez sem akadályozott meg abban, hogy profi kerékpáros legyen, majd paralimpikon.

Kettőjükön kívül előad a székelyudvarhelyi Mihály Ágnes hobbicukrász és vállalkozó (reméljük, valami fincsit is hoz magával), Kállai Emánuel csíkszeredai online marketing szakértő, illetve Ráncz Zsolt kézdivásárhelyi reklámgrafikus.

A Dinamit! 16 órától kezdődik a városháza Szent István termében. Pénteken Csíkszeredában és vasárnap Sepsiszentgyörgyön is megtekintheted a konferenciát. Bővebb infókért meglesheted az esemény Facebook oldalát. Ha pedig kíváncsi vagy, milyen volt nekünk az első, elolvashatod ide kattintva.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."