Itthon » Ifjúság

Egyszer volt, hol nem volt … a Palánta

A keresztúri Vox Rádió idén is elindította Palánta nevű tehetségkutató versenyét, ezúttal meseírásra buzdítva a gyerekeket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. október 04., 14:53
0 hozzászólás. 


Míg tavaly bármilyen hangos produkcióval jelentkezhetett a nagyérdemű, korosztálytól függetlenül, ebben az évben az I-VIII. osztályosoknak szól a pályázat. A feladat egyszerű: adott témához mesét kell szerkeszteni, mellé csatolni egy jelentkezési űrlapot az illető gyerek személyes adataival, és irány a Palánta Postaláda.

Bedohazi

A szervezők külön kívánsága, hogy Fürtike és az óriás történetéhez kapcsolódó mesék kézzel írott formában kerüljenekn papírra, az irományok terjedelme pedig 1-3 oldal legyen. A tervek szerint minden mese elolvasható lesz a rádió honlapján, az igazi megmérettetés azonban a december elején lezajló gálaműsor lesz. A székelykeresztúri Molnár István Múzeum kiállítótermében összegyűlik a népes gyereksereg, ott lesz a zsűri, és természetesen a nézőközönség, a gyerekek pedig előadják szerzeményeiket. A zsűri elvégzi dolgát, a gyerekek megkapják jól megérdemelt jutalmukat, de aki nem hiszi, járjon utána.

Jelentkezni lehet a www.voxfm.ro weboldalon, de lehet érdeklődni emailben az office@voxfm.ro címen, vagy a 0266 242 610-es telefonszámot tárcsázva.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."