Itthon » Ifjúság

Peda Wanted gólyabál

Péntek este az UFF nagytermében 20, a Benedek Elek Pedagógiai Líceum diákjaként ismert cowboy mérte össze tudását a gólyakirályi, királynői címért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

_I6R1T7fs2FI_TM2vKa4OtAI/AAAAAAAABcQ/6LWJGdzAIcU/s640
_I6R1T7fs2FI_TM2vKa4OtAI/AAAAAAAABcQ/6LWJGdzAIcU/s640
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. október 31., 20:14
2 hozzászólás. 


Az iskolavárost banditák ostromolják – írták a kivetítőn, majd szintén a kisfilmből megismertük a sheriffet és segédjét. A színpadon is megelevenedtek a karakterek, aztán verekedésbe torkollt a jelenet. Ezek után bizton állíthatjuk, hogy a fényképezés veszélyes munka, hiszen a fotósunk is véres lett a produkció után - nem verték meg, hanem csak a fröcskölő (mű)vér útjába állt. Mint kiderült ételszínezékből kapott egy adagot.

_I6R1T7fs2FI_TM2vMNSFU7I/AAAAAAAABcQ/JIY5lSc4tcQ/s640

Gólyatáncot láthatott a nagyérdemű, majd a fiatal cowboyok megadott szavak felhasználásával mutatkoztak be, így 10 pár vághatott neki a vetélkedőnek. A város sheriffet keres, aki megvéd a banditáktól, ezért a bátorság mellett célozni is tudni kell. A feladat az volt, hogy 6 golyó segítségével minél több sörös dobozt találjanak el. Ha nagyon rosszindulatúak akarunk lenni, akkor azt mondhatnánk, hogy volt akinek lövése sem volt, de nem akarunk, így nem mondjuk.

Mielőtt felére fogyatkozott volna a gólyák száma, a végzősök tánca kápráztatta el a jelenlevőket, naná, hogy countryra ropták: kalap, kockás ing, wesco csizma, farmer és szájharmónika tették még látványosabbá a produkciót. Ahogy a műsorvezető mondta, a sheriffnek meggyőzőnek kell lenni, ezt a képességet tették próbára, amikor a gólyák felcsaptak árusnak. A feladat nehézsége abban rejlett, hogy egy bizonyos célcsoportnak kellett eladni a kapott portékát: például kulcstartót a hajléktalannak. A kihagyhatatlan karaoke péntek este sem maradt el, úgy, ahogy a hatás sem, amikor bikicsunájra vették a figurát.

_I6R1T7fs2FI_TM2vPtm7PGI/AAAAAAAABcQ/_oVc-PSwYLI/s640

Mit ér egy cowboy lasszó nélkül? – kérdezhetnénk joggal, ezért az ifjoncok is megbirkóztak a befogás nehézségeivel. A lány gördeszkára ülve várta, hogy meglasszózzák őt. A következő próbán a bika farkát kellett helyre tenni - a fiúk bekötött szemmel várták a lányok utasításait, így került helyére a farok.

A zsűri döntése előtt koncert, majd egy akusztikus gitárest (vagy ahogy a fotósunk fogalmazott akusztikus-candlelight-punk) zajlott a színpadon, és ezzel az eddigi gólyabálok leghosszabbikára sikeredett a rendezvény. A harmadik helyen a 4-es, másodikon a 9-es párosítás végzett. A megtisztelő első hellyel járó koronát a pontszám alapján Gronic Dimitri és Nagy Enikő kapta.

Kattints, ha még több vadnyugati gólyát akarsz nézni


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
boggi14
2010-10-31 21:21:43
az gólyakirálynő neve: Nagy Enikő és nem Hadnagy Emőke... :P
avatar
szasza
2010-10-31 21:24:43
re:
Szkúzi, javítva

avatar
boggi14
az gólyakirálynő neve: Nagy Enikő és nem Hadnagy Emőke... :P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."