Itthon » Ifjúság

Ifjúsági vezetőkkel találkozott Kapus Krisztián

Székelyudvarhelyre látogatott Kapus Krisztián, Kiskunfélegyháza polgármestere, Fideszes parlamenti képviselő.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

IfjusagiVezetok
IfjusagiVezetok
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. november 02., 11:06
0 hozzászólás. 


A honatya magánjellegű látogatáson vett részt, mégis szívesen találkozott a székelyföldi ifjúsági vezetőkkel, hiszen mint mondta az ifjúsági mozgalmak töltötték ki az életét. A megbeszélésen jelen voltak a Háromszéki IfjúságiTanács, a Gyergyói Területi Ifjúsági Egyeztető Tanács, a Csíki Területi Ifjúsági Tanács és az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács képviselői.

IfjusagiVezetok

A Magyar Országgyűlés Ifjúsági Albizottságának elnöki tisztségét is betöltő képviselő a megbeszélésen ismertette a Magyar Kormány elképzeléseit az ifjúságpolitika terén. Beszédében kiemelte, a nemzeti egységre kell törekedni, és ennek oktatását már fiatal kortól el kell kezdeni. Intenzívebbé kell tenni a kapcsolatot az iskolák, valamint az ifjúsági és civil szervezetek között. A magyarság megmaradása a globalizált világban csak akkor lehetséges, ha az egységre és a családra építünk, és ez ugyanúgy érvényes Magyarországon is, mint Erdélyben.

IfjusagiVezetok

Grüman Róbert a HÁRIT elnöke az eddig jó tapasztalatokra és sikeres programokra alapozva javasolta Kapus Krisztiánnak, hogy az együttműködést ki kellene szélesíteni a Magyar Ifjúsági Értekezlet szintjére. A képviselő, szívesen vette a kezdeményezést és felajánlotta, hogy egy 50 fős küldöttséget kész fogadni a Magyar Országgyűlésben, egybekötve szakmai programokkal.

A UIET részéről az eseményen, mint házigazda részt vett Fancsali Kálmán, Incze Csongor, Antal Lóránt és Grünstein Szabolcs, akik megköszönték a jelenlevőknek a részvételt és kifejtették, remélik, hogy még számos hasonló jellegű összejövetelre, találkozóra kerül majd sor.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."