Itthon » Ifjúság

Rendhagyó tanórák és koncertek a Tea Pubban

Az UFF és a Tea Pub szervezésében ezen a hétvégén indul útjára a Rendhagyó Tanórák sorozat, amit amatőr zenekarok fellépése követ, majd a péntek estét egy Valami Buli zárja.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. január 14., 13:05
0 hozzászólás. 

Rengeteg téma létezik, melyek a középiskolás oktatás során felvetődik, mint érdekesség, aztán mindenki túl is lép rajta, hiszen mindig a kötelező tananyaggal kell haladni, pedig a másik lehet, hogy érdekesebb. Ebből a gondolatból született meg a Rendhagyó Tanórák ötlete is, mely január 14-én 18 órától indul és a tervek szerint heti rendszerességgel tárgyal különböző témaköröket, helyi szaktanárok kedvenc illetve legizgalmasabb előadásai formájában. Elsőként Asztalos Lehel, iskolapszichológus a rendezvény meghívottja, aki az agresszió iskolai megnyilvánulásáról beszél a Tea Pubban. Az előadások minden érdeklődő számára nyitottak és a belépés díjtalan.

Szasza

A program ezután a diákoké, hiszen két, középiskolásokból és egyetemistákból álló zenekar lép színpadra, akik már az Ifisztár tehetségkutatóján is szerepeltek, első illetve különdíjat nyerve. Az akkori fellépésen a Dead Smile nevű fiúcsapat nem hivatalosan elnyerte a legamerikaiasabb kinézetelű zenekar címét is, a Face Today pedig közismert számok átdolgozásával nyerte el a zsűri tetszését, majd a Városi Gólyabál szereplőinek is ők tanították be a nagy közös dalt.

Szasza

A színes péntek esti programban igazán bárki megtalálhatja a neki tetsző részt, hiszen délután 6 órától kezdődően folyamatosan váltják egymást a fellépők és előadók, majd az estét egy fergetegesnek ígérkező Valami buli zárja.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."