Itthon » Ifjúság

Világsztár jön Székelyudvarhelyre

Világhírű metáltorok érkezik februárban városunkba: a Judas Priestben és az Iced Earth metálzenekarokban is megfordult amerikai énekes, Tim "Ripper" Owens a Thunder Rock Clubban koncertezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Kozelet/trcjudas
Itthon_Kozelet/trcjudas
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. január 18., 16:09
5 hozzászólás. 

E hét végén, január 21-én, pénteken este a legendás Deep Purple örökségét feldolgozó magyarországi együttes, a Cry Free teszi tiszteletét a Thunder Rock Clubban. Az együttes tavaly május elsején adott fergeteges bulit az udvarhelyi rockbarlangban, múlt hét végén 15 éves születésnapi koncertjüket tartották Budapesten. A TRC klubvezetője, Boér Zoltán honlapunk kérdésére elmondta, hogy a Cry Free udvarhelyi koncertjén – a budapestihez hasonlóan – meglepetésekkel is fog szolgálni: olyan dalokat is játszanak majd, amiket a zenekar tagjai nagyon szeretnek, de azok nem Deep Purple szerzemények. (Az énekes és zenekarvezető Scholtz Attilával a születésnapi koncert előtt készült interjú elolvasható itt: http://www.hardrock.hu/?q=node/14798)

Itthon_Kozelet/trcjudas

Cry Free

Tim "Ripper" Owens énekes magyarországi kísérőzenekarával érkezik városunkba február 18-án, pénteken. Owens zenekarának tagjai (Jung Norbert – gitár, Szíjjártó Zsolt – gitár, Mezőfi József – basszus, Király Zoltán – dobok) olyan nagynevű magyar rock együttesekben játszottak-játszanak, mint a Pokolgép, az Omen, a Cool Head Clan vagy az Akela. Ami a koncert műsorát illeti, Boértól megtudtuk, hogy az énekes egyfajta best of dalcsokrot fog átnyújtani eddigi munkásságából. Jelenleg ő az énekese a svéd gitárfenomén Yngwie Malmsteen zenekarának (legutóbbi albumuk Relentless címmel tavaly jelent meg), a Beyond Fear, a Hail! és a Charred Walls of the Damned nevű együtteseknek és projekteknek.

Itthon_Kozelet/trcjudas

Tim "Ripper" Owens

A Judas Priestben 1996 és 2003 volt a frontember, a Jugulator (1997) és a Demolition (2001) lemezeken hallható a hangja. A 43 éves, az Ohio állambeli Akronban született Owens az Iced Earth nevű metálzenekar énekese volt 2003 és 2007 között, ebben a korszakban az együttes négy lemezén is énekelt. Februári, kelet-európai turnéjának legtöbb állomása Ukrajnában lesz (ott összesen hat koncertet ad), majd a felvidéki, kassai koncert után jön Udvarhelyre, az eddig lekötött dátumok szerint Pécsett ér véget a turné február 19-én. Az udvarhelyi koncertet a csíkszeredai Fading Circles kezdi, a magyarországi Tirana Rockers folytatja, majd ezután következik Owens fellépése. Az énekesről több infót www.timripperowens.com oldalon lehet találni, az udvarhelyi rockklub tavaszi koncertmenüjét pedig a www.rockclub.ro honlapon lehet böngészni.


5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
beszabepis
2011-01-18 17:17:37
minek ide világsztár..? Én nem vagyok elég nektek?
avatar
Matulabá
2011-01-19 01:00:12
Nem muszáj ott legyél a koncerten! Azalatt rázhatod a segged a jungle-ben is ;) (lehet ha ott elég vagy :P)
avatar
weedor
2011-01-19 08:27:26
Világsztár? :D :D :D
avatar
kszl
2011-01-19 09:04:21
Szerintem egyik sem tudja kiről van szó. Fogadni merek, hogy hétvégente számítógépes zenére szedik a görcsoldót, mert üressen, már a gyomor sem emészti meg. :D

avatar
xylevi
2011-01-19 09:37:30
a youtubeon szinte a teljes tavalyi, marcius 5odikei budapesti, crazy mamas Ripper koncert fent van...ott ugyanazok a zeneszek kisertek Owens-t, akik a Thunderbe is fogjak, lessen bele mindenki izelitonek, hogy mit fog kapni februar 18an es legyen telthaz...megprobalok en is hazaugrani mindenkepp erre a metaltorteneti esemenyre...
http://www.youtube.com/watch?v=9wxj2h8eAw0
http://www.youtube.com/watch?v=-D-h3-cW6qQ

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."