Itthon » Ifjúság

XVI. Hóhányó Olimpia a Madarasi Hargitán – Ami hó, az jó!

Az UFF, a TMD, a MISZSZ és a MIT idén is megszervezi a méltán népszerű Hóhányó Olimpiát – várják a jelentkezőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 11., 12:05
10 hozzászólás. 


Téli olimpia múlt évben volt. A következő 2014-ben lesz. Az is Oroszországban. A tér idő kontinuumban ezek messze, erőst messze helyezkednek el. Éppen ezért télre és hó(hányás)ra, olimpiára és vetélkedőkre, no meg jó bulikra mi nem várhatunk négy évet. Nem is mehetünk értük Oroszba'. Ezért csak ide, a Madarasi Hargitára vonulunk, a XVI. Hóhányó Olimpiára, ahol a többetek által is immár nagyon jól ismert környezetben, március 3-6 között Hóbortos szórakozáson és fergeteges bulikon veszünk részt, mindenre elszánt csapatokban Hóbortos téli versenyszámokon mérkőzünk meg, egyszóval minden olyasmit elkövetünk majd, ami szükséges ahhoz, hogy ismét nagyon, de nagyon jól érezzük magunkat! – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett levélben.
Bedohazi
A hóbortos rendezvény hagyományos szervezői az Udvarhelyi Fiatal Fórum (UFF), a Temesvári Magyar Diákszervezet (TMD) és a Magyar Ifjúsági Szervezetek Szövetsége (MISZSZ), a Magyar Ifjúsági Tanács – MIT – közösségének tagszerveződései, idén is szeretettel várnak mindenkit a március 3-6. közötti XVI. Hóhányó Olimpiára, a Madarasi Hargitára.

Aki tudja már, hogy milyen a Hóhányás, az ott lesz. Aki még nem tudja, az meg azért lesz ott, hogy megtudja. És ennyi marketingből elég. Egyelőre.

Jelentkezés, részletek és a többi a Hóhányó honlapján (www.hohanyo.ro), az UFF honlapon (www.uff.ro) és a Hóhányó Facebook oldalán (http://www.facebook.com/hohanyo), mert mi modern Hóhányók vagyunk. Hamarosan részletes Hóhányó program. Kíp in táccs.

Sajtóközlemény


10 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Csedo
2011-02-11 15:23:58
Kedves cikk író, hogy enyhén fogalmazzak a te általad használt nyelvi bravúroktól, lef*stam a combom. Nem akarok idézeteket ide másolni a közleményből mindenki alkosson saját véleményt eme shakespeari műremekről. "Messze, erőst messze" helyezkedsz a szakmától. Egyébként is annyi más jó munka van ezen a világon, abba kell ezt hagyni, vagy egy kicsit beletanulni.

[Moderálva]
avatar
Hóhányó
2011-02-11 14:22:15
:) A hóhányók nevében köszönjük a méltató szavakat. Ezek szerint "nem jött át" a vicces közlemény. Üsse kavics, megleszünk így is.
A "cikk író" (így... :) nem az uh.ro újságírója, ő csupán a rendezvény jellegére szabott humoros írást vette át. A hóhányóktól. Köszönet érte.
avatar
Csedo
2011-02-11 14:36:27
A sajtóközlemény nem tartozik a humoros műfajok közé. De lehet ha igazad, van uh.ro részéről tényleg jo vicc volt ezt leközölni. Én is utáltam a magyar orát de legalább nem irok sajtóközleményeket.Végezetűl pedig nem lenne túl nagy hátrány , ha eldőntenéd , hogy egy sajtóközleményt milyen nyelven irsz meg angolúl vagy netán magyarul. Ámbár lehet, hogy nem egyszerű dönteni, ha az ember egyiket se ismeri.
avatar
kopasz
2011-02-11 14:48:32
Csedo ...ha nem tetszik ne olvasd..orulj h valaki felvilagostja a kozvelemenyt...mar ez se semmi..es ha helyesirast akarsz latni olvasd Petofit..v mennj konyvtarba...s ne mind elegedetlenkedj....
avatar
Csedo
2011-02-11 15:00:22
re:
Nem helyesirásrol van szó, hanem arról, hogy aki nem tud fogalmazni, se angolul se magyarul, az ne irjon sajtóközleményt. Én se húzok fogakat mivel nem vagyok fogorvos.
avatar
Hóhányó
2011-02-11 15:06:29
Ez távolról sem a sajtóközlemény klasszikus műfaja. Nehéz is lenne erről a rendezvényről száraz sajtóközleményt írni. És nem is érdemes, mert nem az a kategória. Nem is az volt a cél, hogy komolykodjunk. Reméltük, hogy ez egyértelmű. Az írás végén szereplő „sajtóközlemény” nem tőlünk származik. Látom, tényleg „nem jött át” neked. Értve van. :)
Helyesírásodból viszont következtetem, hogy valóban utálhattad a „magyar órákat”. :) Itt már ingoványos talajra tévedtél, soraidból veretes következtetéseket vonhatunk le. Ahogy a műfajértelmezésedből is. Ami pedig az angol vs. magyart illeti… Gondolom, a „keep in touch”-ra utalsz. „Csavartunk” egyet rajta. Poénnak indult az is. Örülök, hogy angol nyelvtudásod felvisított, ez helytelen! Valóban az. :)
Kellemeseket, a Hóhányó Olimpiára pedig hivatalos vagy. Természetesen. :)
avatar
Csedo
2011-02-11 15:24:35
Mint már mondtam valóban rüheltem a magyar orákat, de ti nem csavartátok a müfajt, hanem vörösborral lehánytátok. És igen k**vára a "keep in touch"ra gondoltam, mert az azelötti rész csak a tehetséged hiányát bizonyitja, az idézett sor pedig a globalizált izléstelenségedet.
S ezennel neked hagyom az utolsó szó jogát, ami nem szokásom. További sok szakmai sikert !

[Moderálva]
avatar
dickens
2011-02-11 15:33:49
Csedo te egy "ál művelt" hatökör vagy:)) Erre mondja az írás tudó magyar, hogy ha hallgattál volna....
avatar
Csedo
2011-02-11 15:39:07
re:
avatar
dickens
Csedo te egy "ál művelt" hatökör vagy:)) Erre mondja az írás tudó magyar, hogy ha hallgattál volna....
Ezt fejtsd ki bövebben kérlek.
avatar
Hóhányó
2011-02-11 17:58:06
Köszönet az "utolsó szó" nagyvonalú átengedéséért, engedelmeddel élek is
vele. A műfaji (félre)értelmezéstől eltekintek. Elfogadom, hogy a rövid -
vicces - szöveg "nem jött át" neked. Stílusod és szóhasználatod viszont
lehangoló, a személyeskedés határát súroló megjegyzéseid akár sértőek is
lehetnének. Szerencsére mi annál lazábbak vagyunk, mintsem hogy magunkra
vegyük. :)
A felelős szerkesztő szerkesztette és sajtóközleményként közölte a szervezők
által írt - küldött - vicces szöveget. Eredetije, ami lényegében egy tájékoztató, meghívó jelleggel felruházott írás, megtalálható a rendezvény honlapján. A szöveggel (a Hóhányó beharangozójával) baj nincs (tetszik jó, ha nem tetszik,
úgy is jó), csupán nem kellett volna sajtóközleményként eladni, mert
összeollózása visszás, és a kifinomult stílusvilággal bíró fotósok
ingerküszöbét szemmel láthatólag sérti. Arról nem is beszélve, hogy leírtak
szerint nemkívánatos, lágy állagú féceszt okoz...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."