Itthon » Ifjúság

Ripper-koncert: csütörtökig még van elővételes jegy

Csütörtökig, a koncert előtti napig még lehet elővételes jegyet váltani Tim Ripper Owens metálénekes Thunder Rock Club-beli fellépésére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Ripper-koncert
Ripper-koncert
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. február 15., 15:22
1 hozzászólás. 


A Judas Priest exénekesének koncertjére 55 lejbe kerül majd a belépő – a közeli városokban is lehetett 45 lejért elővételest venni, de ez mától csütörtökig csak itt Udvarhelyen, a Thunder Rock Clubban lesz elérhető – tudtuk meg Boér Zoltántól, a Thunder Rock Club vezetőjétől. A világhírű énekes pénteken, február 18-án este koncertezik a Kossuth Lajos utcai rockklubban, előtte a csíkszeredai Fading Circles és a magyarországi Tirana Rockers lép fel.Ripper-koncert

Tim "Ripper" Owens énekes magyarországi kísérőzenekarával (Jung Norbert - gitár, Szíjjártó Zsolt - gitár, Mezőfi József - basszus, Király Zoltán - dobok) jön Udvarhelyre, koncertjén munkásságának főbb darabjait fogja előadni. A 43 éves énekes 1996 és 2003 között volt a Judas Priest frontembere - két lemezen, a Jugulator-on (1997) és a Demolition-on (2001) ő énekel. 2003 és 2007 között az Iced Earth énekese volt (négy nagylemezen énekel), jelenleg ő az énekese a svéd gitárfenomén Yngwie Malmsteen zenekarának, illetve a Beyond Fear, a Hail! és a Charred Walls of the Damned nevű együtteseknek.

A Thunderben az R&M Média stand magyarországi együttesek CD-ivel lesz jelen.

A koncert után a Thunder Rock Club hajnalig, illetve reggelig nyitva tart, tehát a buli után mindenki megvárhatja a tömegközlekedési járművek indulási időpontját.

Az énekesről több infót www.timripperowens.com oldalon lehet találni, az udvarhelyi rockklub tavaszi koncertmenüjét pedig a www.rockclub.ro honlapon lehet böngészni – a klubban másnap, szombaton is koncert lesz, akkor a marosvásárhelyi Guillotine és a magyarországi Diktátor zenekarok csapnak a húrok közé.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2011-02-15 16:32:13
Jó buli igérkezik...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."