Itthon » Ifjúság

YouthBank: idén is pályázhatnak a diákok

A Youth Bank önkéntes diákjai sajtótájékoztatón számoltak be arról, hogy idén is elérhetővé vált a 2500 eurónyi - azaz 12600 lej - megpályázható összeg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

2011_Egyeb/0308_yb_sajtaj
2011_Egyeb/0308_yb_sajtaj
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2011. március 08., 16:26
0 hozzászólás. 


A tizenkét önkéntes diákból álló csapat idén is támogatásokból gyűjtötte össze a pénz felét, amit a BRD, vagyis a Román Fejlesztési Bank megduplázott. A program működtetői olyan projektötleteket várnak, amelyek a helyi közösséget segítik és a lehető legtöbb emberhez jutnak el. A sajtótájékoztatón hangsúlyozták, hogy minél kreatívabb és újszerűbb ötleteket szeretnének látni.

A program az udvarhelyi középiskolásokat célozza meg, pályázni egy legkevesebb háromfős csapat keretén belül lehet. A pályázó személynek udvarhelyi diáknak kell lennie, de maga a projekt kiterjedhet egész Hargita megyére. A megpályázható maximális összeg 1500 lej csapatonként. A pályázat leadási határideje 2011. március 18., eredményhirdetésre a határidő lejárta után tíz nappal, március 28-án kerül sor. A sikeresen pályázó csapatoknak ezt követően két hónapjuk marad a projekt kivitelezésére.

Kilyén Melánia, a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány munkatársa elmondta, tavaly tizenkét benyújtott pályázat volt, amelyből 11 sikeresen megvalósult.

"Hogy megkönnyítsük a diákok dolgát, tartunk nekik egy felkészítő tanfolyamot, ahol menedzsmentről, pályázati elszámolásról és hasonló dolgokból kapnka izelítőt, így nem dobjuk őket egyből a mélyvízbe" – egészítette ki az információkat Melánia.

A pályázattal kapcsolatos bővebb információk elérhetőek a szervezet honlapján, ahonnan a pályázati formanyomtatvány is letölthető.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."