Itthon » Ifjúság

X-Faktor koncert lesz Székelyudvarhelyen

Vastag Csaba, Takács Nikolas, Wolf Kati és Janicsák Veca lép a székelyudvarhelyi sportcsarnokban színpadra – jegyeket hétfőtől lehet vásárolni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 18., 13:12
35 hozzászólás. 


Az X-Faktor tehetségkutató sztárjai április 12-én koncerteznek városunkban – tudtuk meg a Defender Műsor és Rendezvényszervező Iroda munkatársától, az X-Faktor Erdélyi Turnéjának főszervezőjétől, Fülöp Imrétől. A 19 órától kezdődő fellépésre jegyeket hétfőtől a Star Rádiónál, az UIET székhelyén és a Heti Hirdető szerkesztőségében lehet kapni. A belépő ára 30 lej.

A későbbiekben további információkkal jelentkezünk.


35 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
taylor
2011-03-18 13:54:51
Ha a hazunk elott nyivakolnanak akkor sem mennek ki. Nemhogy 30lejert a sportcsarnokba.
avatar
weedor
2011-03-18 14:02:18
De azért Veca jól néz ki kisminkelve.. mhmm, biza jól. :D
avatar
Pizsi
2011-03-18 14:15:30
Szép felfogás igazi Udvarhelyi gratulálok akkora .......
Nem nyivákolnak hanem igenis jól énekelnek én voltam Sepsiszentgyörgyön a koncerten egyszerűen csodálatos volt és tuti hogy itt is elmegyek
avatar
beszabepis
2011-03-18 14:34:01
Egesz Magyar hon egy nagy X-faktor... mindenkibol sztart csinalnak a hue emberek...Senki se akar dolgozni mindenki lotyogessel akarja megkeresni a kenyeret... Ugy- ugy mennyen mindenki lehet gazdagitani tovabb a jo nepet azok meg csak rohognek miutan leszalltak a szinpadrol s megszamoljak a zsozsot... Mi meg hue gyerekek mien boldogak vagyunk, h alairta V.Cs. a polonkat a a fenykepunket majd biggyesztyuk ki valameik kozossegi portalra...Edes fa***! Mi lett Magyarhonbol meg Szekelyorszagbol! Ez kell nekunk! Majd lehet szavazni az identol is lessz ujra X-faktor! Szavazzatok a telefon mega tv tarsasag orvendeni fog... Nah meg akit kirallya avatunk!
avatar
lala
2011-03-18 14:53:43
Hát igen... győzike és pákó (szándékos a kisbetű) után már csak ez hiányzott!
avatar
Cassiopeia
2011-03-18 15:07:20
Beszabepis arra nem gondotál, hogy esetleg az embereknek munka mellett ki is lehet kapcsolódni? Ráadásul X-faktorba és a hasonló tehetségkutató mmüsorokba bárki jelentkezhet csak az emeberek inkább megpróbállják más leblamálásával a saját gyávaságukat takarni...
avatar
beszabepis
2011-03-18 15:55:11
Hat ha nektek ez kikapcsolodast jelent semmi kifogasom ellene! Lehet menni nezni oket, hallgatni, alairast gyujtogetni, fenykepezkedni, erezzetek jol magatokat!
Eleg osszefuggestelenul irkalsz...
Ennyire idiotanak nezel h en belolem kiteljen az h ien tehetseg kutato esetleg olo musorokban jelentkezzek?
Belolem ne gazdagodjon senki! Jah es meg nem kell nekem a hirnevet szerezzen senki nem vagyok annyira nagyravagyo...!Meg mien gyavasagrol beszelsz? Ha zavar hogy leirtam a velemenyemet az egesz xarsagrol amiert ugy oda van tobb millio agyhalott, akkor lehet menni az X-faktor koncertre... :)
avatar
kszl
2011-03-18 16:05:53
30 lej egy kicsit sok... 20 lejert esetleg de akkor sem 100%. De 10 lejert mar megneznem oket.
avatar
ooloo
2011-03-18 16:07:27
Szó sem lehet róla!
avatar
beszabepis
2011-03-18 16:24:10
Minek a 30 lej? Annyira nagy sztárok? Hogy a beúgró majdnem eléri egy Félsziget 1 napos belépőjét, ahol olyan ismert eggyűttesek lépnek fel akik már 1000 éve a pályán vannak? Még 10 lejt se ér! Sőt ingyen kéne koncertezzenek, hisz itt sok semmiházi miatt kerültek abba a posztba ahol vannak! ÚRISTEEEN, ahogy a magyarok következő sztárja mondaná! Bocsi én helyesbitek rajta ÚRAMISTEEEEN!!!
avatar
fa
2011-03-18 17:42:16
Öööööö,...izéééé,....elővételben mennyi a jegy? Mert Marosvásárhelyt olcsóbb volt,....!! Vagy ez már Székelyudvarhely és kuss,...ne kérdezősködjünk?!!!
avatar
kiska
2011-03-18 17:51:58
Megáll az ész
Megáll az eszem. Nem unja bejelentkezni, írni az, akinek nem tetszik!? Ellehet kerülni azt a sportcsarnokot. Semmi más programnak az idejét nem rabolja sztem. Én sem leszek ott, de nem fikázom le még azokat is, akik elmennek. Legalább valaki szeresse őket, nincsenek Magyar sztárok. Az igaz, hogy a jegy qrva drága.
avatar
levi_best
2011-03-18 22:17:12
30 lej , na aztan ez nem semmi
Amugy a sportcsarnok hangzasa egyaltalan nem jo, szal akkor tovabb nincs is amirol beszeljuk , de tenleg erossen draga a belepo !!!!!
avatar
kicsiewy
2011-03-19 10:52:22
Biztos, hogy elmennék HA:
1 jönne Norbi is;
2 nem lennék holt biztos abban, hogy a belépő jegy ellenére sem hallanék semmit tisztán a pocsék hangosítás és akusztika miatt... (előzetes tapasztalatok alapján beszélek)
Ennyi..
avatar
Bandi
2011-03-19 12:55:09
Igazad van beszabepis!!! Teljes mértékben veled értek egyet. Már 10 éve kint élek és nap mint nap látom azt,hogy a MAGYAR nép mennyire le van butítva (Győzike show,Pákó,Mónika,ValóVilág stb.). Sajnos már Székelyföldet is megfertőzték. Én nem mondom senkinek sem,hogy menjen ki vagy sem, de az egy biztos amíg otthon sok embernek nincs mit egyen vagy egyik napról a másikra él, addig ne gazdagítsuk pl: Janicsák Vecát akinek az édes drága jó apukája azzal a bizonyos asszonykórussal már több millát össze szedett. Amúgy meg az X-Faktor, Megasztár , Való Világ stb. ezek mint csaláson alapulnak és a végeredményt nem "TI" döntitek el kis buta emberek hanem az RTL vagy TV2 mert, hiába volt Király L. Norbinak (akit kedvelek én is) gyengébb hangja mint akár a negyedik vagy ötödik helyezettnek, de a show kedvéért az RTL bent tartotta!!! Elég,hogy Magyarország le romlott erre a szintre, legalább SZÉKELYFÖLD ne kövesse ezt a példát!!!
avatar
kicsiiza
2011-03-19 15:45:11
Kedves beszabepis!
Szerintem senki sem kivancsi a te velemenyedre!!Mindenki arra megy el amire akar!!amugy meg igenis nagy sztarok!En voltam Vasarhelyen a koncertjeikre,es akikre 6000 ember kivancsi az nem semmi!!Lefogadom hogy te is minden szombat este nezted oket a tv-be es itt most csak jartatod a szadat feleslegesen!!
avatar
beszabepis
2011-03-19 18:48:58
kicsi Iza... naiv vagy és szerintem elvoltál fáradva mikor ide irtál tehát nem is nekem céloztad ezt gondolom... Hát de azért megprobálok válaszolni az állitásaidra. Hát az a hatezer embert nem sajnáltam volna ha a cunami elviszi. Sztárok a ti szemeitekben mert azt csináltatok belőlük, sajnos...!
Külömben ezt felfoghattad volna kicsi iza már az első véleményem óta h néztem hisz ha nem néztem volna nem volna miről véleményt alkossak! És nem értem mi az h jártatom a számat feleslegesen? Sajnos ennyi fegyvere maradt a székelynek h a száját kitátsa!
avatar
kicsiiza
2011-03-19 19:08:33
Lehet ha naiv vagyok de nem voltam elfaradva mikor ide irtam!! :P Nem ertem hogy teged miert zavar ha rajonganak ertuk??Nem a te penzedet koltik a koncertre!!Vagy irigyled hogy ilyen konnyen keresnek penzt??Ezek szerint te is szeretted oket ha nezted,akkor most miert ragalmazod?
avatar
beszabepis
2011-03-19 19:26:40
Ne ne ne essünk tévedésbe hogy szerettem... Egy vigjátéknak elment eccer- kétszer...
ÚRISTEN!!És megint egy nagy buta kérdés... Útbaigazitalak hogy értsd mit akarok mondani...Nem tudom irigyelni csak sajnálom azt a sok-sok embert aki gazdagitsa őket, hisz ők a pénzért jönnek ti meg gyúrjátok beléjük, ők meg "szeretik" a rajóngojaikat...
Nem költik az én pénzemet, hanem én sajnálom azt a 30 lejt amit ti kifizettek h láthassátok a faktoraitokat...Holott sokminden másra lehetne jotékonykodni és hidd el h az is annyira jól esne mint a faktorra kidobott pénz!!
avatar
bence
2011-03-19 21:28:13
re:
avatar
beszabepis
Ne ne ne essünk tévedésbe hogy szerettem... Egy vigjátéknak elment eccer- kétszer...
ÚRISTEN!!És megint egy nagy buta kérdés... Útbaigazitalak hogy értsd mit akarok mondani...Nem tudom irigyelni csak sajnálom azt a sok-sok embert aki gazdagitsa őket, hisz ők a pénzért jönnek ti meg gyúrjátok beléjük, ők meg "szeretik" a rajóngojaikat...
Nem költik az én pénzemet, hanem én sajnálom azt a 30 lejt amit ti kifizettek h láthassátok a faktoraitokat...Holott sokminden másra lehetne jotékonykodni és hidd el h az is annyira jól esne mint a faktorra kidobott pénz!!


Adtam már én is sok pénzt egy Kolozsvár-Steaua meccsért és soha nem bántam meg. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy akinek élmény lenne a koncert, az menjen! Aki meg jótékonykodni akar a koncert helyett 30 lejjel, az tegye azt! Nem érzem magam "nem jótékonykodó"-nak, de egy Kolozsvár-Steaua meccset csak nagy probléma esetén hagynék ki! Remélem érhető voltam:)
avatar
fa
2011-03-19 21:33:05
Jót tenni egész életükben tudnak az emberek, de egy ilyen koncertre elmenni csak egyszer tudnak.
avatar
Szkíta
2011-03-20 07:05:52
Na most egy kicsit felmelegedett az agyvizem,méghogy sztárok,hah hogy oda ne rohanjak.
Ezek közönséges utcai zenészek akik mások által megírt,felénekelt és befuttatott dalokat tátognak el.
A sztár az aki maga írja,hangszereli és énekli a dalt ami a közönséget megfogja de ezek közül egynek sem hallottam saját gondolatát.
Igaz az igazi sztárok is időnként kölcsön vesznek egy-egy dalt de csak nagyon ritkán és akkor is csak egyről van szó és nem egy egész koncertről.
Mielőtt bárki is megkövezne hogy látatlanba beszélek bevallom hogy én is néztem ezt a nagy X-t a döntőkig amíg még volt értelme és szórakoztató volt de utána már nagyon erőltetett lett az egész.
Kicsiiza a Vásárhelyi koncertjükön azt írod h 6000 ember volt nos 6000*30=180.000 lej nos az szép summa egy playback-t , ezért tényleg érdemes tátogni ha van olyan agy mosott győzike-pákó-márió-bunyóspityu-stb rajongó aki elmegy és megtömi a zsebüket.
UI: itt nem az emlékzenekarokat ostorozom mert azok nevében ott van h emlékzenekar.
avatar
beszabepis
2011-03-20 10:07:03
Értelek bence... csak te nem engem...
fa...ennyi az egész te már úgy nézel rájuk mint valami nagy Michael Jacksonra... ezek vagytok ti egy adás az orrotoknál fogva vezetett s most meg oda vagytok értük...:)
avatar
kicsiiza
2011-03-20 12:39:25
En is egyett ertek a Bencevel!!Mindenki arra ad ki penzt amire akar!!Aki akar jotekonykodik es aki akar koncertre adja ki a penzet!!Ennyi az egesz!!Amugy meg Szkita lehet ha meg "utcai zeneszek"ahogy irtad,de sok ember szereti oket!Es azt is vedd figyelembe hogy meg egy evvel ezelott senki se halott roluk,s most meg hol vannak!!Es lehet ha playbackelnek,de tobbi zeneszek is pont ugyan azt csinaljak!!Szerintem csak az irigyseg beszel beloletek(Szkita es beszabepis) mert konnyen penzt szereznek!!
avatar
fa
2011-03-20 13:51:39
re:
avatar
beszabepis
Értelek bence... csak te nem engem...
fa...ennyi az egész te már úgy nézel rájuk mint valami nagy Michael Jacksonra... ezek vagytok ti egy adás az orrotoknál fogva vezetett s most meg oda vagytok értük...:)


Én nem nézek sehogy rájuk, csak volt egy véleményem. Ebből a véleményből nem tudom, hogy hogyan tudtál ekkora baromságot leszűrni! :) (habár lehet, hogy értem, de azt inkább nem írom le)
avatar
beszabepis
2011-03-20 14:01:58
fa...
hogy honnan szűrtem le? egyszerű volt barátom... lehet, hogy nem vagy oda értük és te se fogsz elmenni(ennyiben egyetértünk) , de azért még a szürkeállományodba neked is be van ültetve, hogy mekkora "sztárokról" van szó hisz az életbe egyszer adódik ilyen azt mondtad... hát innen :)
avatar
beszabepis
2011-03-20 14:14:40
s hogy mégegyszer, hogy értsétek mit akarok mondani hogy ne támadjatok mert ugyse tudtok elérni vele semmit :)
Az egész Xfaktor egy nagy kaka... aki elmegy ennyi pénzért egy kakára az is egy degradált... a másik hogy sztárok-e hát kib*** nem azok az én szememben... ti gyökerek azt csináltatok belőlük... és most imádjátok őket...:) és evvel van bajom és azzal a sok bunkó emberrel itt beszélek kb. 500-1 millió emberről :) hűha vagytok sokan szerintem még többen is ez nagyon sok golyó :)
Jah s oszt még a többi sztárjuk előtt is le a kalappal(beleértve a politikusokat)...atombomba...
avatar
fa
2011-03-20 14:24:26
re:
avatar
beszabepis
fa...
hogy honnan szűrtem le? egyszerű volt barátom... lehet, hogy nem vagy oda értük és te se fogsz elmenni(ennyiben egyetértünk) , de azért még a szürkeállományodba neked is be van ültetve, hogy mekkora "sztárokról" van szó hisz az életbe egyszer adódik ilyen azt mondtad... hát innen :)


Aki szereti annak nem hiszem, hogy lesz még lehetősége látni őket.
Hát szerintem Te inkább hívj magadhoz orvost és a nickedet változtasd besszaDepis-re :) Neked tökmindegy, hogy ki mit mond,...valami nagyon nem okés Veled! Na tisztyeletem! :)
avatar
beszabepis
2011-03-20 16:19:07
Köszi hogy megtisztelsz és nagy betűvel kiemelsz :) mély tiszteletem előtted, szerintem te is változtathatsz a nickeden fa(sz)...:) És ha mindenki ilyen tökmindegy gondolkodással élne hát szerintem emberiség már rég kipusztult volna... :)
Tiszteletem és még az a fajta orvos nem létezik amelyik gyógyitani tud engem ;)...
Hidd el gy is jól érzem magam a börömben ;)
avatar
hunor90
2011-03-21 11:14:34
penz faktor
beszabepis..Nem tudom ha nem érdekel miért idegesited ennyire fel magad. Hagyd a fenébe az egészet, aki el akar elmegy az ő dolga, akinek nem jönnek be az ilyesfajta dolgok az marad az ő saját zenei stilusánál.Az ár az szerintem is paprikás inkább arra a 30 lejre veszek egy Kings of Leon lemezt:))
avatar
Daloree
2011-03-24 09:50:55
30 Lejert +lehet inni 9 sort :P
avatar
emericus
2011-03-26 11:25:01
Végigolvasva a hozzászólásokat csak annyit tudok mondani, hogy -Tipikus udvarhelyi kicsinyes és konzervativ a legtöbb hozzászólás.
Miért ?
Azért mert mindenki jelentkezhet egy tehetségkutató versenyre igy javasolnám azoknak is ezt a dolgot akik birálnak olyan embereket akik már ezen túl vannak és eredményesen.Ha bárki a hozzászólás irói közül tud legalább annyira "nyivákolni" mint ezek az emberek akkor ne hülyeségekkel töltse az idejét és magasröptű gondolatokkal tömje ezt az oldalt hanem menjen nyivákolni és keressen egy rakás pénzt !
Ui:Nem kötelező kitörni az udvarhelyi kicsinyességből.Rátok is szükség van.Nélkületek nem lenne ennyire szines ez a világ :)
avatar
NarancsHéj
2011-04-04 19:24:45
Dorka nem jön? :shock: :shock: :shock: :dry: :angry:
avatar
szasza
2011-04-04 20:42:03
re:
avatar
NarancsHéj
Dorka nem jön? :shock: :shock: :shock: :dry: :angry:


De igen! Kattints és olvashatod a fellépők névsorát.
avatar
DepisKiller
2011-04-12 22:00:46
Úristen!Ecce teh beszabepis jó pihent agyú vagy! Tök idióta..:P :arrow: ..De azé mellesleg énsem vagyok oda értük..max csak Nicolaszért..:P

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."