Itthon » Ifjúság

UIET: pályázz parlamenti körútra, lájkold az X- Faktor koncertet!

X-Faktor koncert minden korosztálynak, pályázati kiírás fiataloknak – az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) csapata két aktuális rendezvényről számolt be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. március 21., 16:00
0 hozzászólás. 

Az UIET társszervezésével április 12-én esedékes székelyudvarhelyi X-Faktor koncerttel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és a Bukarestben is itthon vagyunk - középiskolásoknak és fiataloknak szóló pályázati felhívást az UIET elnöke, Antal Lóránt ismertette.

A honlapunkon is beharangozott, máris nagy érdeklődésre számot tartó, április 12-én sorra kerülő udvarhelyi X-Faktor koncerttel kapcsolatosan is több újdonsággal szolgáltak az UIET-esek. Többek közt azzal, hogy az április 12-i, háromórás koncertre a helyszínen nem, csak és kizárólag elővételben lehet jegyeket vásárolni. Akik tehát élőben szeretnék látni, hallani az udvarhelyi sportcsarnokban fellépő hét X-Faktor sztárt – Janicsák Veca, Schodeinde Dorka, Summer Sisters, Takács Nikolas, Vastag Csaba, Wolf Kati és Keresztes Ildikó mentor – azok már keddtől megvásárolhatják a 30 lejes belépőt.

Jegyeket a Városháza tér 7. szám alatt, az UIET székhelyén, valamint az udvarhelyszéki (Farkaslaka, Korond, Zetelaka, Máréfalva, Szentegyháza, Székelykeresztúr stb.) tagszervezeteknél, illetve a koncert két kiemelt médiatámogatójánál, a Sztár Rádió és a Heti Hirdető székhelyén lehet vásárolni – ezzel kapcsolatosan szintén a www.uiet.eu honlapon lehet részleteket találni. A honlapot egyébként azért is érdemes böngészni, mert, mint Antal elmondta, „jegyeket fogunk kisorsolni, ezzel kapcsolatosan több részletet most nem árulunk el, pontos infókért a honlapon kell kutakodni".

A koncert napján lesz egy közönségtalálkozó is, amin a kisorsolt jegyek tulajdonosai találkozhatnak, beszélgethetnek és fotózkodhatnak a fellépőkkel. Az, hogy a szerencsések a 19 órakor kezdődő X-Faktoros buli előtt pontosan hány órától „lájkolhatják" élő egyenesben kedvenceiket, egyelőre még nincs pontosítva, de minden valószínűséggel a Digital3 termében kerül sor a találkára – mondta Antal Lóránt. Ígérte: az X-Faktor koncerttel kapcsolatos aktuális infókkal az elkövetkező három hétben többször is jelentkeznek majd.

Az április 4-6 között sorra kerülő Bukarestben is itthon vagyunk! elnevezésű, az UIET által finanszírozott, középiskolásoknak és a fiatal (max.35 év) korosztálynak szóló kiránduláson való részvételre pályázni kell, a jelentkezési a feltételeket az Egyeztető Tanács honlapján teszik közzé – tájékoztatott Antal. Mint mondta, a kétnapos kirándulás során a sikeresen pályázóknak lehetőségük lesz betekintést nyerni a Bukarestben működő állami intézmények életébe, találkozhatnak a két Markóval, azaz Markó Béla miniszterelnök-helyettessel és Markó Attila államtitkárral.

A fővárosi kiruccanásra összesen 30 hely van, ezért érdemes idejében leadni a pályázati iratcsomót, amelynek többek közt a jelentkező önéletrajzát, egy, a jelentkezést megindokoló esszét és 18 éven aluli fiatalok esetében a szülői beleegyezést kell tartalmaznia. A pályázatok elbírálására március 30-án, az eredményhirdetésre 31-én kerül sor – a sikeresen jelentkezők névsorát még aznap közzéteszik az UIET honlapján – közölte Antal. Hozzátette, ez az első ilyen jellegű pályázati kiírás, de – ha sikeres lesz és a visszajelzések is indokolják – „természetesen szeretnénk hagyományt teremteni belőle".



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."