Itthon » Ifjúság

Óvd a vizet! – kiállítják, díjazzák a plakátokat

Sikeres volt a TRE-F Egyesület és az Aqua Nova Hargita Kft. a Víz Világnapja tiszteletére meghirdetett plakátversenye – a plakátokat közszemlére teszik, a legjobbakért jutalom jár.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. március 22., 11:05
0 hozzászólás. 


„A Víz Világnapja apropóján általános iskolásoknak meghirdetett versenybe összesen 32 plakátot küldtek be a tanulók díjazásra, de több százat készítettek, melyeket az iskolákban, iskolák kerítésein, tömbházakban függesztettek ki, hogy minél több ember figyelmét felhívják a víz fontosságára, a víz felelőtlen használatának következményeire" – tájékoztatták honlapunkat a verseny szervezői.

A legjobban sikerült „vizes-plakátokat" március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából Városi Könyvtárban teszik közszemlére. A 13 órakor kezdődő eseményen adják át a megérdemelt díjakat a legjobb plakátkészítőknek járó megérdemelt díjakat is. A díjazást követően a plakátokat a TRE-F Egyesület és az Aqua Nova Hargita Kft.honlapján (www.tref.ro, www.aquanovahr.ro) lehet megtekinteni. A díjátadásra, kiállításra minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Fotó: nordland.hu


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."