Itthon » Ifjúság

Április 12 – az X-Faktor napja!

A show legjobbjai, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Janicsák Veca, Wolf Kati és Shodeinde Dorka április 12-én 19 órától a Székelyudvarhelyi Sportcsarnokban villantják meg tehetségüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. március 29., 14:02
1 hozzászólás. 


A Simon Cowell nevével fémjelzett show műsor, az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb tehetségkutató műsora, mindenhol, ahol eddig elindult, a nézettségi toplisták élére repült.

Tulajdonképpen nem más, mint az a bizonyos megmagyarázhatatlan plusz, amitől valaki több, jobb, ismertebb és elismertebb lesz, mint mások. A show leírása szerint legfőbb célja az, hogy kivételes tehetségű énekeseket fedezzen fel, de fontos szerepet játszik a külső megjelenés, a személyiség, és természetesen a hétről hétre fejlődő színpadi megjelenés is.

Nézők százezrei rajonganak a csiszolatlan gyémántokért, akik adásról adásra egyre kifinomultabb művészekké válnak.

Magyarországon először 2010-ben az RTL klub televíziós csatorna szervezésében került megrendezésre és óriási sikernek örvendett.

Április 12-én 19:00 órától a Székelyudvarhelyi Sportcsarnokban a show legjobbjai, Vastag Csaba, Takács Nikolas, Janicsák Veca, Wolf Kati és Shodeinde Dorka villantják meg tehetségüket.

A koncertet a vásárhelyi Defender iroda szervezi az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) társszervezésével. A jegyek megvásárolhatók az UIET irodában (Városháza tér 7. szám) a Star Rádiónál, illetve a Heti Hirdetőnél. Ezen kívül számos játék keretében is lesznek kisorsolva belépőjegyek.

Az UIET elnökségi tagjaitól megtudtuk, hogy az ifjúsági szervezet honlapján (www.uiet.eu) illetve a facebook elérhetőségén is indítottak el játékokat, ami alapján minden nap kisorsolnak egy belépőt.

Ezen kívül április 12-én a koncert előtt sor kerül egy közönségtalálkozóra, amin lehetőség nyílik a sztárokkal való személyes találkozásra, beszélgetésre, és közös fotózásra. Ide bejutni egy kis szerencse kell, ugyanis az eladott jegyek sorszámai közül sorsolják ki azokat a szerencséseket, akik elmehetnek a közönségtalálkozóra - a nyerő sorszámokat az UIET holnapján teszik közzé. Mindazok, akik valamelyik játékon nyernek jegyet, egyben jogosultak a találkozón való részvételre is.

„Az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács (UIET) működését a térség ifjúságának az összetartása, társadalmi szerepének a meghatározása és betöltése határozza meg. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a fiatalok megkapjanak minden esélyt ahhoz, hogy itt a szülőföldünkön, elindulhassanak az önállósulás útján. Ez a koncert nem egyszerűen egy bulit jelent számunkra.

Fontosnak tartjuk, hogy az udvarhelyszéki fiatalok láthassák élőben az X-Faktor csillagait, hiszen egy évvel ezelőtt még ők is olyan egyszerű srácok voltak, mint bárki közülünk. Hasson ez ösztönzőleg mindazokra, akik érzik magukban a tehetséget, azt a megmagyarázhatatlan pluszt, amitől akár rövid időn belül, sok munkával és kitartással megvalósíthatják legtitkosabb álmaikat" – olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
NarancsHéj
2011-04-04 19:35:29
jajj nagyon szeretnék elmenni a közönségtalálkozóra...:)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."