Itthon » Ifjúság

Tervezz Európai Néppárt logót! - pályázat

A YEPP, az Európai Néppárt ifjúsági szervezete logótervezési pályázatot hirdetett az Európai Néppárt létrejöttének 35-ik évfordulója alkalmából.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. április 06., 17:00
0 hozzászólás. 


A Magyar Ifjúsági Értekezlet, a YEPP társult tagja közreműködik a pályázati lehetőség Erdélyben való népszerűsítése, valamint az Erdélyből érkező pályázati munkák eljuttatása során.

A felhívásra bárki jelentkezhet olyan általa tervezett logóval (legtöbb 3 tervezet), amely az EPP régi logójára alapszik és vizuálisan megjeleníti a Néppárt 35-ik évfordulóját. A beérkezett logókat első körben egy, a Néppárt képviselőiből álló négytagú zsűri értékeli, majd a döntőbe bekerült öt munkát nyilvános szavazásra bocsájtják.

A nyertes logót júniusban bemutatják az Európai Néppárt évfordulójának Brüsszelben megszervezésre kerülő ünnepségén, továbbá használni fogják az EPP minden felületén a 2011-es év folyamán. A nyertes logó tervezője két díj közül választhat: meghívottként jelen lehet az EPP Kongresszusán 2011 decemberében Marseille-ben, vagy egy három hónapos fizetett gyakornokságon vehet részt Brüsszelben, az EPP központi irodájában.

A pályázat leadásának határideje április 17. éjfél, a logótervezeteket az office@miert.ro vagy az epp35@epp.eu címre kell elküldeni.

Részletes információk a pályázati felhívásról a http://www.epp.eu/competition oldalon olvashatóak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."