Itthon » Ifjúság

White Party a Papayában

Fergeteges White Partyt rendeznek a korondi Papaya Clubban, most szombaton, május 7-én. Fehér ruha vagy póló viselete kötelező, akárcsak a jókedv – a hangulatot a helyszínen biztosítják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. május 05., 17:57
0 hozzászólás. 

Talán egyetlen bulizó fiatalnak sem kell bemutatni a Sensation White party sorozatot, ami egyéni hangulatával, a jellemző fehér színnel és a felejthetetlen élményekkel írta be magát a világ legjobb bulijainak sorába. Ebből ihletődve szervezik a hétégi bulit a Papaya Clubban, így a zenei felhozatal is leginkább a White Partyk stílusát tükrözi, de persze a legnagyobb mai partyslágerek sem maradnak el.

Szasza

A fehér ruha viselete egy hagyomány, ami egyfajta egységet jelent: az együvé tartozás érzése ugyanakkor egyediséget is biztosít a bulinak és a vendégek is könnyebben felszabadulnak. Természetesen az öltözet nem minden: a jó zenét és a fergeteges hangulatot bárki megtalálja a helyszínen, így nem marad más hátra, mint nagy társasággal érkezni, így tovább fokozva a közös élményt.

Néhány akcióval is megfejelték a szervezők a szombati eseményt: a 24 óráig érkező vendégek ajándék italban részesülnek, fiúk és lányok egyaránt, valamint további meglepetésekre is lehet számítani. Ezekről érdemesebb a helyszínen meggyőződni, ahol oltári buli várja a betérőket.

Részletek, fotók és egyebek a www.papayaclub.ro honlapon. 

(x)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."