Itthon » Ifjúság

„Több őszinte mosolyt szeretnék!” – önkéntesek a Patkóban

Festés kánikulában, sepregetés esőben, üzenőfal és gitárest az önkéntesség jegyében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206
Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 02., 15:34
0 hozzászólás. 

A június elseje igazán eseményekben gazdagnak nevezhető, elkezdődtek a Városnapok, gyereknapi rendezvények zajlottak és megszépült a graffiti fal. Igaz, a munkálatok még másnapra is átnyúltak, de az eredmények már magukért beszélnek, hiszen a kerítés egy része most már tökéletesen illik a felújított városi parkhoz: padok, fák, sétáló emberek és sétányok.

Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206

A Színezd újra! Légy önkéntes! Tegyél a változásért! elnevezésű program másik fontos pontja az üzenőfal volt, ami kedd délutántól már állt a Patkóban és fogadta a javaslatokat. Összesítve az eddigi üzeneteket, rájöttünk, hogy a diákság, a fiatalok még mindig a bulikat és koncerteket hiányolja a legjobban, de voltak, akik az iskolai programon változtatnának illetve néhány vélemény komolyabb stílusban fogalmazódott meg illetve valóban figyelemfelkeltő volt: „Több őszinte mosolyt szeretnék" – írta egy fiatal.

Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206

Az önkéntességet népszerűsítő programsorozat villámtakarítással, sepregetéssel és szemétszedéssel folytatódott, igaz az eső percre pontosan két órakor kezdődött, akárcsak a flashmob.

Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206

Az esti terv a Park étterem nyárikertjébe tervezett Gitárest volt, ahol a Tamási Áron Gimnázium diákjai, Dobai Gábor, Dobai Csaba és Porsche Endre voltak a hangulatfelelősök. A labdarúgó pályát körbevevő fal további festése, dekorálása csütörtökön is folytatódott a Dr. Palló Imre Művészeti Iskola diákjaival és tanárainak vezetésével.

Itthon_Ifjusag/szinezdujra0206

A Színezd újra! Légy te is önkéntes! Vegyél rész a változásban! program szervezője az Udvarhelyi Fiatal Fórum, támogató Székelyudvarhely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala.

Vass Orsolya


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."