Itthon » Ifjúság

Székelyudvarhelyen koncertezik Rudán Joe

Pénteken a Cold Taste zenekar társaságában ad koncertet a G Music Pubban Magyarország legjobb rockhangja, Rudán Joe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 15., 10:37
0 hozzászólás. 

buliplakatok_nov17

A buli igazán tartalmasnak ígérkezik: a Molnár József gitáros által alapított Cold Taste rock-blues vonalon mozog, ami tökéletesen illeszkedik Joe zenei karrierjébe. A Cold Taste repertoárjában sok magyar és külföldi rock-blues klasszikus szerepel, és természetesen több Pokolgép és P. Mobil slágert is hallhatunk a Magyarország legjobb rockhangjaként is számon tartott Rudán Joetól.

Rudán Joe 1963. június 5-én született Pécsen. Már középiskolás korában basszusgitározott, illetve énekelt amatőr zenekarokban (Ewerrest, HGM, Morris, Singnál, Spirál, Jet, Candy, Alfa, Griff). 1988-ban alakult azóta is működő Coda nevű zenekara, mely elsősorban régi feldolgozásokat játszik (pl.: Led Zeppelin, Deep Purple), de saját számokkal is rendelkezik.

1990-ben, amikor a Pokolgép együttes énekest keresett, akkor ajánlották őt Kukovecz Gábornak és Pazdera Györgynek, a Pokolgép akkori tagjainak, akik elmentek Pécsre egy Coda koncertre. Ahogy meghallották a hangját rögtön elhívták a zenekarba zenélni. Ő ment is, azzal a feltétellel, hogy a Coda zenekart semmiképpen nem akarja feladni, hiszen ez az ő hobbija.

1997-2007 között a P. Mobil zenekarban is énekelt. Játszott az Atilla című rockoperában, 2008-tól a Mobilmánia egyik énekese. 2009-ben Életmű Díjat kapott, 2010 januárjában megalapította a „Rudán Joe Akusztik" zenekarát. 2010 áprilisában Rudán Joe távozott a Pokolgép együttesből.

A november 18-i koncertre a jegyek ára 10 RON. Asztalfoglalás ez alkalomból nincs. A koncert után fergeteges Retrock buli zárja az estét Szász Csabával.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."