Itthon » Ifjúság

Zúzós decemberünk lesz

Körbenéztünk a város kultúrkocsmáiban: milyen bulikat, koncerteket és más rendezvényeket tartogatnak az év hátralevő részében?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. november 23., 16:42
0 hozzászólás. 

Flamenco-gitár est Homonnaival, angyalvárás Tóth Árpival és meglepetés koncert - a kultúrkocsmák decemberi menüjét tálaljuk.

Itthon_Kozelet/kultkocsma1208

Ami a decemberi kínálatot illeti, biztos, hogy a bőség zavarával nem kell majd megküzdenünk, de azért néhány jó koncertre, bulira még lehet számítani. A Trenul de Noapte koncerttel emelte kalapját a Kalapos Kávézó – a törzsvendégeket decemberben a kiváló cseh sörökkel csalogatják, zenebonával már nem.

A Mokka Kávéházban sem terveznek nagy banzájt, de lesz karácsonyfa és azoknak is kedvébe járnak, akik bulis hangulatban akarják fogadni az angyalt: december 24-én este Tóth Árpi bulin lehet rázni a rongyot.

Itthon_Kozelet/kultkocsma1208

A két G, azaz a G. Café és a G Music Pub bulik tekintetében viszi a pálmát. A kávézóban Tóth Árpi bulival búcsúztatják novembert, december 2-án pedig a flamenco rajongóknak pengeti a neves kolozsvári gitárművész, Homonnai Varga András.

A spanyolos hangulatú hétvége után, december 10-én a sepsiszentgyörgyi Carnival zenekaré lesz a tér. A koncertet a szintén szentgyörgyi Magma Kortárs Közeg Egyesület audiovizuális bemutatója követi – a zenei élményt egy korty művészettel is le lehet öblíteni.

Itthon_Kozelet/kultkocsma1208

Dumásan, Csak egy menet-tel búcsúztatja az idei évet a G. Café: december 15-én a szarvasi Cervinus Színház színművésze, Benkő Géza nyomja a sódert – a stand-up comedy kedvelői legyenek résen és még idejében foglaljanak asztalt. Azt is jó tudni, hogy akárcsak az előző években, az év utolsó és az újév első napján bezár a kávézó – a vendégeket január 2-án fogadják ismét.

Meglepetés bulit is tartogat az év végére a G Music Pub, ahol a decemberi hétvégeken sem áll meg a pezsgés – biztosított a pub tulajdonosa, Orosz Pál Levente. Az ünnepek idejére tervezett meglepetés-koncertről egyelőre hiába faggattuk, nem akarta előre lelőni a poént.

Bedohazi

Azt viszont szívesen az orrunkra kötötte, hogy bulizásra alkalom bőven lesz. A decemberi music-menü: Night Out Geréb Robival, Tóth Árpi buli, Valami buli Messino-val, Mata Hari és Hargita Rock Band koncert.

A kemény zenére pörgőket szokás szerint hájjal kenegeti a Thunder Rock Club. A rockbarlangban még november utolsó szombatjára is befér egy duplakoncert: a magyarországi Cadaveres és a romániai Guillotine tépi majd a húrokat. Egy héttel később a Dying Wish és a Vale Of Tears lép színpadra, majd december 10-én valódi klasszikusok szólalnak meg az AC/BC tribute zenekar tálalásában.

Szines_paddy0106

December 17-én a Partyzan és a székelyudvarhelyi Shadows készítik elő a terepet az ünnepekre, majd 21-én és 22-én jön a szokásos Rock Karácsonyon lehet ünnepelni: meglepetés most is lesz dögivel.

Végül az évet is lehet metállal búcsúztatni: a magyarországi Superbutt évzáró bulijának helyszínéül a Kossuth utcai Thunder Rock Clubot választotta, így december 31-én sem maradunk zúzás nélkül.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."