Itthon » Ifjúság

Játssz, nyerj és randizz az X - Faktorosokkal

Akarsz találkozni, beszélgetni Baricz Gergővel, Tarány Tamással, Kováts Verával? Kattanj rá a Facebook-os játékra, nyerj belépőt a koncertre és ott leszel a közönségtalálkozón is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. február 28., 13:16
0 hozzászólás. 

Egy órát tölthetnek kedvenc X- Faktoros sztárjuk társaságában azok, akik bekapcsolódnak az UIET Facebook oldalán jelenleg is zajló játékba. A szerencsés nyerteseknek nem csak egy ingyenes belépő a jutalmuk, de a koncertet megelőző közönségtalálkozón is ott lehetnek.

A vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődő, egyórás randevún nem lesz tömegnyomor: a tavalyi tapasztalatokból kiindulva a szervezők idén egy sokkal bensőségesebb, „kicsi és szimpatikus" közönségtalálkozót hoztak tető alá. „Maximum 25-30 személyesre terveztük a találkozót, ennél nagyobb tömeget összegyűjteni nincs értelme" – közölte az uh.ro-val Bíró Barna Botond, a találkozó főszervezője.

Változott a helyszín is: a tehetségkutató legújabb felfedezettjeivel a Septimia Hotel konferenciatermében találkozhatnak a szerencsések. Az, hogy készülhet-e közös fotó és lencsevégre lehet-e majd kapni a kedvenceket, egyelőre még nincs eldöntve – válaszolta kérdésünkre Bíró.

Az UIET mellett portálunk is koncertbelépővel jutalmazza a játékos kedvűeket. Ha szeretnél X-Faktor jegyet nyerni, ide kattints a részletekért.


címkék: x-faktor koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."