Itthon » Ifjúság

Pályázz és légy itthon Bukarestben az UIET-tel

Második alkalommal lehet pályázni az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács Bukarestben is itthon vagyunk című pályázatára, de más ifjúsági programokra is várják a jelentkezőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

UIET
UIET
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. április 26., 17:03
0 hozzászólás. 

A pályázattal a Székelyudvarhelyen és a térségben élő ifjúságot szeretné ismét kimozdítani az UIET – tájékoztatott  András Lóránd, Incze Csongor és Gál Barna alelnök.

A Bukarestben is otthon vagyunk címmel tavaly először meghirdetett három napos bukaresti kirándulás sikeres volt, a 30 fős csapat nem csak szórakozott, de a román Parlamentet, az ott folyó munkát, valamint az ott dolgozó RMDSZ-es politikusokat is megismerhette.

A május 7-9. között szervezett, parlamenti, minisztériumi látogatással és városnézéssel egybekötött második kiruccanáson való részvételre ezúttal is pályázni kell.

A jelentkezési űrlapokat az uiet.eu honlapról lehet letölteni, a kitöltött dokumentumot pedig az office@uiet.ro címre kell elküldeni május 3-án 14 óráig.

A szervezők középiskolások és egyetemisták jelentkezésére számítanak, de felhívták a figyelmet: aki tavaly már nyert, idén adja át a helyét másnak.

 

Focizz és takaríts

Az UIET A szervező szerepét vállalta Udvarhelyszéken a május 11-12-én zajló Let's Do It Romania! országos takarítási programban. Az akcióban korhatártól függetlenül bárki rész vehet - várják a jelentkezőket.

Május harmadik hétvégéjén, május 18-19-20-án Zetelakán lehet labdába rúgni a második Ifjúsági Fociturnén. Az UIET-esek ebben az esztendőben is fiúcsapatokra és a drukkolásban, zsíros kenyér felszolgálásában jeleskedő lányok részvételére számítanak.

A pályázattal és az UIET tevékenységével, a programokkal kapcsolatosan információkat  ide kattintva lehet böngészni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."