Itthon » Civilek

A hét kedvence: Pöri

Pöri imádnivaló, ivartalanított terrier keverék. A kis szukának eddig nagyon rossz sorsa volt, de egy szemmel is remek házőrző lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

Pöri törődő, türelmes gazdira vár és vidámságot kínál
Pöri törődő, türelmes gazdira vár és vidámságot kínál
szerkesztoÍRTA: BÁLINT KINGA KATALIN
2016. március 03., 14:47
0 hozzászólás. 

Noha egyesek csak problémát látnak bennük, a gazdátlan kedvencek valójában túlélők. Borzalmas körülmények között kell boldogulniuk, elvadultan csatangolnak az utcákon, de egy kis gondoskodás, szeretgetés után hűséges barátokká válnak. Az udvarhelyi kóbor állatok „visszaszelídítését" az EbRemény Állatvédő Egyesület vállalta fel – az általuk gondozott, végleges gazdira váró kedvenceket mutatjuk be hétről-hétre.

Az e heti kedvencet, a kis energikus Pörit az EbRemény tagjai egy lépcső alá behúzódva találták meg legyengült állapotban, betegen, félősen.

„Amióta nálunk van, nagyon ügyesen fejlődik, barátkozik, egyre bátrabb. Egyik szeme sajnos kezelhetetlenül sérült, de ő így is jól boldogul. Nagyon jó házőrző, ügyesen ugat. Olyan gazdát keresünk neki, aki egy szemmel is el tudja fogadni, és nem láncon tartaná. Nem árt, ha van egy kis tapasztalata a kutyákkal, van ideje foglalkozni vele és természetesen nagyon szeretni. A mókás kis kedvenc más kutyusokkal is jól kijön" – adta tudtunkra Király Krisztina, az egyesület tagja.

Az állatvédők igen sikeresen kezdték az évet: január elejétől kezdve örökbe adtak tizenhét kiskutyát és két cicát, mindet megfelelően ellátva, gyógyultan. Facebook-oldalukon minden gazdikereső kedvenc megtekinthető.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."