Itthon » Civilek

Kismamák nyertek a szavazáson

Újabb állomásához érkezett a SzKA Ön dönt kampánya: ezúttal a Gondviselés Segélyszervezet és a barantások nyertek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
2016-ban még úgy tűnt, felfele ível a MES fotó: Balogh Réka Adrienne/archív

Elköltözik Székelyudvarhelyről a MES

Emlékszik valaki arra, hogy volt egy rendezvény, ami...
Romakonf05

Akinek a helyében biztosan nem lenne

Ismerik azt a viccet, amiben a székelyföldiek mind...
egymilliocsillag2017

A szegényekért gyúlnak ki a csillagok

Péntek este egy gyertyagyújtással te is segíthetsz a...

kozossegi kartya 01
kozossegi kartya 01
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. június 06., 10:42
0 hozzászólás. 

A szavazatok alapján (276 szavazattal) a Gondviselés Segélyszervezet kereteiben a kismamáknak és édesanyáknak szóló kampány nyerte el az első helyet. A közösségi kártyák használata révén gyűlt pénzalap azonban még lehetővé tette, hogy bár nem a tervezett költségvetéssel, hanem egy csökkentett összeggel (a teljes projekt értéke 3.208 lej, a SzKA támogatása 2.887 lej), de a szavazatok alapján (236 szavazat) második helyezést elért Szik Baranta Sportegyesület projektje is támogatást nyerjen.

A Közösségi Alapítvány Ön dönt projektjének lényege az, hogy a Közösségi Kártyák használatából befolyt pénzösszeget egy udvarhelyi civil szervezet kapja. Azonban jó tudni, hogy nem programot, rendezvényt, hanem olyan eszköz- és anyagbeszerzést támogat az alapítvány, melyek révén a szervezetek Udvarhelyért, Udvarhelyszékért folytatott tevékenysége hatékonyabb és eredményesebb lehet.

Ugyanakkor a civil szervezetek és az egyéni kezdeményezők számára ez egy bemutatkozási lehetőség is, mert megmutathatják, hogy milyen tevékenységek révén állnak a város és a térség szolgálatába.

A jól ismert Közösségi Kártya használói döntik el a pályáztatás eredményét. A kártyatulajdonosok az Elan Trio Kft.-vel együttműködésben (tehát a cég által működtetett üzletekben) minden vásárlásuk alkalmával a levásárolt összeg 1%-át a Közösségi Alapítványhoz irányítják, s a pénzalap ezekből az egy százalékokból gyűl össze.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."