Itthon » Ifjúság

Tusványos: megérkeztünk! (és a legtöbbje rocker)

Kukoricaárusok hada mellett vonult be csapatunk a 21. Tusványosra, elfoglaltuk a szállást és gyúrjuk a sarat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Egyeb_Posvanyos/1nap
Egyeb_Posvanyos/1nap
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 20., 20:29
1 hozzászólás. 

Szokás szerint a tusnádi kempingre vezető út kukorica- és kürtőskalács-árusokkal van kikövezve, utánuk pedig a Dakota Security nem túl barátságos kinézetű emberei mosolyognak ránk. Sikerült átvenni a kuckónk kulcsát, majd miután legkedvesebb szavaink ellenére sem engedtek be autóval, lecipeltük heti cuccainkat a bódé-szerű kuckónkba és szétnéztünk egy kicsit.Egyeb_Posvanyos/1nap

Van aki ma Tusnádon tartja a Vacsoracsatát...

A legfeltűnőbb a sár: ez mindig jellemző volt a Szabadegyetemre, de most mintha még kritikusabb mennyiségben lenne jelen, plusz van néhány méretes tócsa is bónuszban. Ha valaki ezután jön ki Tusnádra, akkor erre nem árt felkészülni. Aztán szembementünk egy elmés megállapítással is: egy néni – bár abszolút nem tudjuk miről beszélt – megállapította, hogy „a legtöbbje rocker".

Egyeb_Posvanyos/1nap

Készül a tömeg, jön a Csík

Nem kizárt, hogy a helyi szabadegyetemistákra gondolta, nagyrészük ugyanis valóban a klasszikus hosszú haj-fekete póló kombináció híve, de akad mellettük rengeteg alter-mániákus is.

Egyeb_Posvanyos/1nap

Az árak nem minden tekintetben barátiak: csapolt sörből 3 lej a temesvári és 3.5-ért folyik az Ursus. Sajnos az anti-alkoholisták sem vatikáni valutáért kapják majd az üdítőt: amikor a néni 6 lejt kért egy fél literes jeges teáért, éreztük, hogy szükség is lesz a hűsítő erejére.

Egyeb_Posvanyos/1nap

Mára ennyi, most megnézzük milyen is élőben Csík János és bandája, ugyanis már javában húzzák a színpadon. Holnapra nem teljesek még a terveink, biztosan megnézünk egy előadást, de ki nem hagynánk a borkóstolót sem.

Ha bármi érdekel, tudni szeretnél valamit a táborról, a programokról, a helyszínről, vagy akármiről, ami Tusványos, akkor lent a kommentekben lehet kérdezni, mi pedig igyekszünk utánajárni.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kszl
2010-07-21 08:51:40
En akarhanyszor voltam Tusvanyoson mindig volt eso. Az arak... nos az arakkal en sem voltam soha kibekulve.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."