Itthon » Ifjúság

Ünnepi koncertet ad az Orpheusz

Fennállásának 14. évfordulóját ünnepli az udvarhelyi Orpheusz zenekar – az együttes December 16-án, csütörtökön 21 órától ünnepi koncertet ad a Jungle Pubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2010. december 13., 14:23
0 hozzászólás. 

A csapat meglepetésekkel, vendégzenészekkel és sorsolással tarkítja a születésnapi koncertet. Az első 30 vendég Vörösben a kék pólót kap – mint ismert, az Orpheusz együttes is részesült annak a segélykoncertnek a bevételéből, amit június elején ezen a néven rendeztek a minifocipályán. A csapat próbaterme a felszerelésével együtt idén áprilisban tűz martaléka lett, így néhány hónapig kénytelenek voltak szüneteltetni tevékenységüket. Az együttes (Vass István – ének, gitár, Gothárd Csaba – ének, szájharmonika, gitár, Nagy Magyari Zoltán – ének, gitár, mandolin, hegedű, Sima Endre – basszusgitár, vokál, Nagy Levente – dob) régi zenésztársait is meghívta a születésnapi koncertre.

Szasza

Jelen lesz Szabó Boróka (ének) és férje, Szabó Zsolt (gitár), illetve Kész Sándor dobos és Orbán Ferenc hegedűs, de Zsombori Béla ("Kicsi Dzsingisz") is meghívottként fog gitározni a koncerten. Repertoáron lesznek a 2000 előtti és utáni saját dalok legjobbjai, a koncert szünetében az együttes által meghirdetett játék nyerteseit fogják kisorsolni, a szerencsések ugyancsak ajándék pólót nyerhetnek. A játék december 16.-ig tart a zenekar honlapján.

címkék: orpheusz koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."