Itthon » Ifjúság

Rock-karácsony a Thunderben

A tavalyi sikeres rendezvény után idén december 25-26-án ismét lesz koncertekből és rockbulikból álló Rock-karácsony a Thunder Rock Clubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2010. december 20., 13:17
0 hozzászólás. 

Tavaly a Kopó Blues Band egy koncertre való összeállása, a Shadows, a Kopor-Show és a magyarországi Alkohol zenekarok voltak a fő attrakciók a kétnapos rendezvényen. Idén december 25-én, szombaton este rockbulival kezdődik a Rock Karácsony a Thunderben, az ötlejes belépő egyben welcome-drinket is tartalmaz, illetve tombola is: mindkét nap értékes belépőket, például CD-csomagokat és fesztiválbelépőket lehet nyerni, a fődíj pedig egy gitár lesz.

Szasza

Másnap még egy gitár gazdára talál, illetve újabb lemezcsomagok és fesztiválbelépők – aznap 15 lej a belépő, de már három neves zenekar is fellép a klub színpadán, a fő zenekar a magyarországi Tűzmadár lesz. Előtte a szintén magyarországi Twister, illetve az udvarhelyi Shadows koncertezik. A Shadows több mint tíz éve aktív zenekar, minden udvarhelyi rockkedvelő ismeri a csapatot, a Twister egy magyarországi metálbanda. A modern heavy-t játszó Tűzmadár zenekar több mint tíz éve alakult, a magyar metálzene fősodrában nyomul a sikerek felé. A kétnapos rockünnep remélhetőleg méltó megkoronázása lesz a rockklub idei sikeres koncertjeinek és tevékenységének.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."