Itthon » Ifjúság

Svájci zenészek a G. Caféban

A Land covered with briar (Bozótvidék) alternatív rock és indie stílusban nyomja, a svájci Bernből érkezik és július 2-án 22 órától koncertezik a G.Caféban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

Itthon_Ifjusag
Itthon_Ifjusag
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. június 30., 16:12
0 hozzászólás. 

„Bozót... bozótos... bozót borította táj... bozótvidék... - monoton gépi hangon ismétlődik egy nyelvkurzus fejezete, és a beszédtöredék lassan hangképpé, ritmussá válik, a szó már csak útjelző.

buliplakatok_jun30

Nem feltűnést keres ez a zene: csak útnak indul, hall és lát, érez és csodálkozik. Nyugtalanság festi át a hangszíneket, idegenség beszél idegen nyelven, és gyermekhang mesél egy távol-közeli csillagról: papírcsillag a kivágott fenyő csúcsán, titokzatos, örök égitest.

Bár minden rezdülés végtelenül gondos munka eredménye, mégis improvizációként hat: az örökké visszatérő dolgok egyszeriségét énekli. Éli a pillanatot, s az élet csupa ilyen pillanatból áll. Így lehet ma is újat mondani magányról, lemondásról, vágyakozásról, természetről, szerelemről és szeretetről.

A Rahel Steiner (basszusgitár, vokál), Andrej Marffy (dob, samples), Christian Aregger (gitár) trió teremtette sajátos hangzásvilágból kóstoló szombaton 10 órától a Szentimre utcai G. Caféban.

Ráhangoló: www.myspace.com/landcoveredwithbriar, www.landcoveredwithbriar.com


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."