Itthon » Ifjúság

Magyarországi kiadóhoz szerződött a Monyo Project

A Magneoton hanglemezkiadó egy tizenkét számos lemezre kötött szerződést a székelyudvarhelyi Monyo Project rockzenekarral.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kitartó fiatalság fotó: Miklós Csongor

Száz év vagány

Tudjátok meg, Iluska és Gyuri erősen várnak szombat...
Gimibolyabal18

Nézd, mit alkotott a Gimi!

Elkezdődött a gólyabálszezon, megnézheted nálunk a...
Golyabal17

Minden, amit a gólyabálokról tudnod kell

A gimiseket elítélik, a refiseket elvarázsolják,...

itthon_ifjusag/Monyo
itthon_ifjusag/Monyo
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. február 29., 10:56
1 hozzászólás. 

A szerződést hétfőn írták alá Budapesten, a nagynevű kiadó (korábban a Warner Music Group magyarországi leányvállalata volt) a zenekar legutóbbi, Sex & Drugs & Cold Rock című albumának jogait vásárolta meg, illetve szerződést kötöttek egy új, tizenkét dalt tartalmazó albumra is, s amennyiben a lemez sikeres lesz, akkor tovább folytatódik a munka. Ez volt az első alkalom, hogy erdélyi zenekart szerződtetett a kiadó, akihez többek között a Magna Cum Laude is tartozik.

itthon_ifjusag/Monyo

Fotók: Datki Szabolcs

A Monyo Project tulajdonképpen Molnár Endre (Monyo) zenekara - a székelyudvarhelyi gitáros és dalszerző a Kopó Blues Band diákzenekarban lett ismert, a Kőbányai Zenei Stúdió gitár szakán végzett Budapesten, több mint tíz éve alapította a Monyo Project zenekart, amellyel több albumot is megjelentetett saját kiadásban. Stílusa a modern rockzene, az általa játszott saját, eredeti témák miatt a cold rock lett a műfaj "házi" megnevezése.

A zenekar jelenlegi tagjai a gitároson kívül Péter Attila basszusgitáros (ő még a Kopóban is együtt játszott Monyóval), Sófalvi Bálint dobos, az újságíróként is ismert Antalfi József billentyűs és az énekesnő Baba (Molnár Ilona), Endre felesége.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kiska
2012-02-29 11:21:57
Grat. nekik.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."