Itthon » Intézmények

Felfedező táborba mehetsz

És nem csak oda, mert lesz egy kisbaconi kirándulás is Elek apó házához.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

benedekelekemlekhaz
A kisbaconi emlékházba is elmennek a gyerekek
szerkesztoÍRTA: UH.RO / KÖZLEMÉNY
2017. július 20., 11:42
0 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi Haáz Rezső Múzeum július 24 és 28 között újra megtartja a nyári felfedező táborát 7–11 évesek számára. A tábor alkalmat kínál a múzeum kiállításaival való ismerkedésre, a szakmai tevékenységekről bővebb információk megszerzésére, s az egyes muzeológusi „szakmák" közvetlen megtapasztalására. Mindez interaktív, játékos foglalkozás keretében zajlik.

Többek között a Haáz Rezső Múzeumba (Haberstrumpf Villa), Spanyár házba (Pulzus Művésztelep) Kisbaconba (Benedek Elek emlékház), Barótra (Erdővidéki Múzeum), Olasztelekre (Daniel kastély) és a kadicsfalvi régészeti ásatásra látogatnak el.

A részvételi díj: 150 lej/fő, amely tartalmazza a foglalkozások anyagköltségeit, az ebédet, valamint a tanulmányi kirándulások költségeit. Testvérek jelentkezése esetén az egyik gyermek 20%-os kedvezményben részesül – azaz 120 lejes részvételi díjat kell befizetni.

A tevékenységek Szappanyos Tünde és Tófalvi Enikő múzeumpedagógusok irányításával zajlanak. Jelentkezni, bővebb információkat kérni a 0266 218 375- ös telefonszámon, vagy a muzeumpedagogia@hrmuzeum.ro e-mail címen kaphatnak az érdeklődők.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."