Itthon » Kék fény

Ismét halasztottak a Pui-perben

Jelenleg a Hargita Megyei Törvényszék tárgyalja az erőszakos cselekedet miatt elítélt Pui Béla és három társa fellebbezését.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Ifj. Pui Béla a székelyudvarhelyi bíróság épülete előtt
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. október 24., 11:28
2 hozzászólás. 

A székelyudvarhelyi bíróság idén júniusban három hónap börtönre ítélte id. Pui Bélát amiért 2011. november 25-én a Márton Áron téren két társával megvertek három fiatalt – az esetet város egyik térfigyelő kamerája is rögzítette.

Ezt az ítéletet megfellebbezték, ennek tárgyalásában a Hargita Megyei Törvényszék az illetékes. Az ügyet először szeptember 25-én halasztották el, ugyanis nem idézték be a feleket. A következő tárgyaláson, október 23-án, ismét a halasztás mellett döntött az illetékes bíró, időt adva a fellebbező id. és ifj. Pui Bélának, valamint Varga Balázsnak, hogy megindokolják a fellebbezést és felkészüljenek a védekezésre. A következő tárgyalás időpontját november 6-ra tűzték ki.

Ifj. Pui Béla neve azóta ismét feltűnt a bíróságon: szeptember 25. óta emberrablás gyanújával folyik ellene nyomozás, ugyanis a Bányai János Műszaki Szakközépiskola épülete előtt megütötte a 16 éves B. R.-t, majd taxiba ült, arra kényszerítve a lányt, hogy vele tartson. Akkor az ügyészség kérte előzetes letartóztatásba helyezését, ám ezt mind a székelyudvarhelyi bíróság, mind a megyei törvényszék elutasította.

Az emberrablás gyanúja továbbra is fennáll: Gheorghe Filip, a Hargita Megyei Rendőrség sajtószóvivője elmondta, a rendőrség az ügyészséggel közösen folytatja a nyomozást. A szóvivő szerint nehezíti a folyamatot a tény, hogy kiskorúak az érintettek, ami egy különleges nyomozói bizottság létrehozását is indokolhatja, így nehéz megbecsülni, mennyi idő múlva tudják lezárni a nyomozati dossziét és vádat emelni az ügyben.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kiralybiro
2012-10-25 21:39:29
iklyen sok pénze van Puinak? vagy ilyen olcsón meg lehet venni a rendőrt, ügyészt, bírót?????
avatar
cristinaberger
2012-10-31 00:31:24
Nem annyira a penz, mint a felelem ami adja az iranyt ebben az ugyben.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."