Itthon » Kék fény

Megkezdődött a Krafft-per

Hétfő reggel zajlott az első tárgyalás Fekete Izabella meggyilkolása ügyében. A vádlott frissen borotváltan jelent meg a törvényszéken.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

igazsagugyi palota, csíkszereda
Halasztottak a Krafft-ügyben.
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 18., 10:10
1 hozzászólás. 

Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolják a székelyudvarhelyi Krafft-Szabó Istvánt, akit a többször meghosszabbított előzetes letartóztatása után idéztek be először.

A tárgyalásra Krafft frissen borotválva, egy sportos melegítőben és bilincsben érkezett, öt másik rab társaságában, akiket fél tucat rendőr kísért be a számukra elkülönített, fakorláttal elválasztott részre. Krafftról levették a bilincset, majd többször is szétnézett a teremben, az ott tartózkodókat méregetve, hosszan időzött tekintetével a meggyilkolt lány édesapján.

A bíró érkezése előtt a vádlott röviden beszélgetett ügyvédjével, majd aláírt egy, formanyomtatványnak kinéző lapot. A bíró névsort olvastatott, és a pulpitushoz kérette az édesapát, aki elhaladt a vádlottak padja mellett, közvetlenül Krafft mellett, láthatóan kerülve tekintetét.

Mint kiderült, az ügyvédet most jelölték ki a vádlott védőjének, így nem volt ideje tanulmányozni az ügyet, ezért halasztást kért. A bíró helyt adott kérésének, és március 11-re tűzte ki a következő tárgyalás időpontját.

Távozása előtt az ügyvéd még váltott néhány bizalmas szót Krafftal, aki átadott neki egy újabb, kézzel írt levelet.

Az ügyvédet a folyosón értük utol, ahol védence esélyeiről kérdeztük, ám erről, az ügy jelen szakaszában nem tudott nyilatkozni, mint ahogy a levél tartalmáról sem. Elmondása szerint minden, ami közte és ügyfele közt történik, titkos információnak számít.

A következő tárgyalást Krafft-Szabó István továbbra is előzetes letartóztatásban várja.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blackbird
2013-02-18 11:12:34
"Mint kiderült, az ügyvédet most jelölték ki a vádlott védőjének, így nem volt ideje tanulmányozni az ügyet, ezért halasztást kért."
WTF?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."