Itthon » Kék fény

Az eltűnt korondi fiú maradványait találták meg

A DNS-vizsgálat szerint a Sepsibükszád környékén szeptember elején talált emberi maradványok Tófalvi Csabától származnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Tófalvi Csaba
Tusványosról tűnt el
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. november 26., 09:35
0 hozzászólás. 

Szeptemberben egy oszlásnak indult holttestet találtak Sepsibükszád környékén. A település néhány kilométerrel délre van Tusnádfürdőtől, az Olt folyása mentén. Elképzelhető volt, hogy a júliusban Tusnádfürdőn eltűnt korondi Tófalvi Csabáról van szó, de ezt a rendőrség akkor nem tudta megerősíteni.

„A Tusnádfürdőn eltűnt fiatal szülei nem tudták azonosítani a holttest körül szétszóródott ruhadarabokat sem. Sajnos az állatok megmarcangolták. Egy DNS-vizsgálat eredményére várunk, és akkor több részlettel tudunk szolgálni" – nyilatkozta szeptemberben a Székely Hírmondónak Nicoleta Marin, a Kovászna megyei rendőrség szóvivője.

„A DNS-teszt eredménye szerint 99,9 százalékos az egyezés, Tófalvi Csabát találták meg Sepsibükszád közelében" – nyilatkozta az uh.ro-nak Tóth Zsigmond, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivő-helyettese.

Hozzátette: értesítették a családot, és elvitték a fiú földi maradványait kedden. A halál okát egyelőre nem tudták megállapítani, a nyomozás folytatódik.

A 18 éves Tófalvi Csaba július 24-ére virradóra tűnt el a Tusnádfürdőről. Keresésébe a Hargita és a Kovászna megyei rendőrség, csendőrség és tűzoltóság állományában szolgálók, valamint a hozzátartozók, barátok és önkéntesek, kutyás keresőegységek, sőt az utóbbi időben magánnyomozók is bekapcsolódtak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."