Itthon » Kék fény

A tetőt felvágva jutottak be a betörők a Kaufland valutaváltójába

Filmbeillő módszerrel törtek be a Kauflandban levő pénzváltóba, de nem tudtak semmit elvinni. Ahol jöttek, ott távoztak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsi-6
Nem mindennapi betörés ügyében nyomoz a rendőrség
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 22., 15:31
0 hozzászólás. 

Feltehetően a riasztóberendezések hang- és fényjelzései riasztották el azt a két betörőt, akik vasárnapara virradóra a Kaufland áruház tetejét felvágva kötélen ereszkedtek be az épületben található Rubin pénzváltóba. Mivel az áruház és a pénzintézet riasztóberendezése bekapcsolt, a két elkövető pár perc múlva el is menekült.

A Rubin valutaváltó részéről azt nyilatkozták portálunknak, hogy a széfekhez nem nyúltak, feltehetően ahol jöttek, ott ki is mentek – annyi biztos hogy csuklyát viselt mindkét elkövető és egyelőre ismeretlen módszerrel több lyukat is vágtak az épület tetejére.

Ezt erősítette meg Gheorghe Filip rendőrségi szóvivő is, hozzátéve, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást, a két, egyelőre nem azonosított elkövető nem tudott elvinni semmit a pénzváltóból. Nem mindennapi kísérlettel állnak szemben a rendőrök, Filip még hasonló betörési kísérletre sem emlékszik, de az eset kivizsgálása folytatódik, a pénzintézet és az áruház biztonsági kameráinak felvételeit elemzik a rendőrök.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."