Itthon » Kék fény

A Gábor család miatt bántalmazták a tanácsost?

A 36 éves, homoródszentpáli Bencze Attilát bántalmazta két falustársa. Úgy tudjuk, a bethlenfalvi problémás család rokonai voltak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: illusztráció
fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. május 22., 13:02
0 hozzászólás. 

A Facebookon terjedt el az információ, miszerint egy homoródszentpáli férfit bántalmazott a bethlenfalvi Gábor család két rokona. Az eset egy székelyudvarhelyi cég székhelyén, pontosabban az udvarán történt – ahogy a közösségi oldalon többen is írták, az Eszterlánc napközi alkalmazottai és óvodásai is szemtanúi voltak a verekedésnek.

Megkérdeztük a Hargita megyei rendőrség szóvivőjét, aki elmondta, hogy egyelőre túl sok nyilvános információ nincs az ügyben. Annyit lehet tudni, hogy május 20-án a Homoródszentmárton községbeli 36 éves B. A. 16 óra 21 perckor hívta a 112-es sürgősségi számot, hogy ütlegelés áldozata lett. A rendőrség járőrei kiszálltak a helyszínre, ahol megállapították, hogy az áldozatot bántalmazta két falustársa, az 58 éves Ö. I. és a 35 éves Ö. G. A kivizsgálás jelenleg is zajlik, folyamatban van az érintettek kihallgatása.

B. A. jelentkezett a székelyudvarhelyi kórház sürgősségi osztályán, ahol a kivizsgálást végző orvos megállapította, hogy nincs szükség kórházi kezelésre – tudtuk meg Gheorghe Filip szóvivőtől.

Időközben a székelyudvarhelyi EMNT adott ki közleményt, amelyben beazonosítják az érintetteket és részletesebb leírást fogalmaznak meg az ügyről. A közlemény alapján Gábor Dénes feleségének testvére és annak fia, Ötvösék verték meg az EMNP udvarhelyszéki tanácsosát, Bencze Attilát. Az agresszió indítéka az volt, hogy az önkormányzati képviselő megpróbálta megakadályozni, hogy a gyanúsítottak kétszeres áron próbálják eladni a házukat a homoródszentpáliaknak, azzal zsarolva őket, hogy különben a Homoród mentén is rettegett Gábor család veszi azt meg - írja az EMNT.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."