Itthon » Kék fény

Bika öklelt fel egy embert

Sérüléseket okozott egy bika, több súlyos kimenetelű autóbaleset is volt a héten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

bika
Sérüléseket okozott az állat
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 08., 11:50
0 hozzászólás. 

A június 1. és 8. közötti héten a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint harmincegy személyt szívproblémákkal, tizennyolcat agyvérzéssel vitt el a mentő. Szívinfarktus egyetlen történt. Harmincnyolcan magas vérnyomás következtében kerültek mentőbe, tizenhat várandós nőt is mentő vitt a szülészetre.

Heten csonttörést szenvedtek, a lázas emberek száma negyvenhat volt, testi sértés miatt kilenc ember került kórházba. Nagyon sok volt a közlekedési baleset, egy hét alatt összesen kilenc történt, ezekben tizenegyen megsérültek, Kápolnásfalu közelében egy idős székelyudvarhelyi életét vesztette. Pillanatnyi elmezavar miatt huszonhét személy került kórházba, huszonkettőt pedig ájulás miatt kellett bevigyen a mentő.

Ittas állapotban tíz embert kellett bevigyenek a mentősök, rángógörccsel hármat, nehéz légzéssel huszonnyolcat. Gyomorvérzéssel négy embert vittek be, egy öngyilkossági kísérlet történt akasztással, de megmentették az illetőt. Három kutyaharapás volt, Bélborban bika öklelt fel egy embert, Homoródfürdőre pedig kígyómarás miatt riasztottak mentőt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."