Itthon » Kék fény

Tűz ütött ki Máréfalván - FRISSÍTVE

A falu Székelyudvarhely felőli bejáratánál gyulladt meg egy ház tetőtere. Egy ember könnyebben megsérült.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

fotó: Kakasy Botond
fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 30., 13:09
0 hozzászólás. 

Kigyulladt a falu bejáratától számítva a negyedik ház tetőzete délután fél kettő körül Máréfalván. A helyszínre két járművel érkeztek ki a tűzoltók, akik rövid idő alatt megfékezték a lángokat. A padlástérből jelenleg használati tárgyakat dobálnak ki zsákokban, valószínűleg azért, hogy mentsék, ami menthető, és megelőzzék, hogy a gyúlékony anyagok újból lángra kapjanak. Az oltást nagyban elősegítette, hogy az utcán, a ház közelében található egy tűzcsap, ahonnan vizet szivattyúzhattak a tűzoltók – értesít a helyszínről kollégánk.

A tűzeset helyszínén fél sávon zajlik a forgalom, rendőr irányítja az arra közlekedőket. Információink szerint egy sérült is van.

FRISSÍTÉS: Dima Valerian tűzoltóparancsnok megerősítette, hogy az oltás során egy személy megsérült, értesülései szerint az egyik segédkező szomszéd a tévedett, az illetőt mentő vitte az udvarhelyi kórházba.

Dima adatai szerint 13 óra 29 perckor riasztották a tűzoltókat, akik a helyi önkéntesekkel együtt 15 óra 55 perckor teljesen eloltották a tüzet. A kivizsgálás során kiderült, hogy ruhák és más textilanyagok voltak a ház padlásán, amelyek egy felhevült elektromos vezeték közelsége miatt kaptak lángra, a ház tetőzetének mintegy harminc négyzetméterére terjedtek át a lángok. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."