Itthon » Kék fény

Élesben gyakorlatozhattak a tűzoltók

Hétfő este éjszakai tűzoltógyakorlat miatt szólaltak meg a szirénák a városi kórház udvarán, amikor riasztották őket egy valódi tűzesethez.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

tuz-sadoveanuutca
Fotó: Udvarhelyszéki Közlekedési Infó
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2018. szeptember 25., 08:52
0 hozzászólás. 

Hétfő este 9 óra körül hosszasan szóltak a tűzoltókocsik szirénái a városi kórház környékén, mint megtudtuk, a székelyudvarhelyi városi alakulat és a farkaslaki önkéntes tűzoltók tartottak éjszakai gyakorlatot.

Röviddel ezután, 21 óra 15 perckor azonban riasztásuk érkezett és szombatfalvára siettek, ahol kigyúlt egy családi ház teteje. Az oltásban így részt vett a városi tűzoltóság 17 munkatársa három autóval és a farkaslaki alakulat 12 önkéntese 2 autóval.

A tüzet, amit az üzemanyagoktól nem megfelelően szigetelt kéménycső túlzott felforrósodása okozott, egy óra alatt ki is oltották. Mint Alina Maria Ciobotariu, az Olt Hargita Megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének sajtószóvivője tájékoztatott, 12 négyzetméter háztető, 6 négyzetméter mennyezet és 4 négyzetméter fal ment tönkre a tűzben körülbelül 4 ezer lej értékben, megmentett javak értéke 200 ezer lej. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."