Itthon » Kék fény

Holtan találtak egy hajléktalant

Az 57 éves hajléktalan férfi egy lépcsőházban feküdt, valószínűleg megfagyott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

hajlektalanfotoszaszcsaba
Fotó: Szász Csaba
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 04., 11:48
1 hozzászólás. 

Vasárnap délután arról értesítették az Udvarhely napilap munkatársai a rendőrséget, hogy egy holttest fekszik az 1918. december 1. utcai épület egyik lépcsőházában. Ez a Merkúr áruház utcafrontjának oldalbejáratánál van, ahol lépcső vezet a Hagyományőrzési Forrásközponthoz és az újság szerkesztőségéhez.

A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az 57 éves, kányádi születésű K. Gy. holttestéről van szó – a férfi valószínűleg megfagyott. Néhány kisebb vérnyom is volt mellette és az orra volt véres, feltehetően beverte a fejét. A férfit hajléktalanként ismerték, az újság munkatársai szerint többször tartózkodott az említett lépcsőházban. Gheorghe Filip rendőrségi sajtószóvivő megkeresésünkre elmondta, a rendőrség kivizsgálja a férfi halálának körülményeit, egyelőre a boncolásra várnak, annak elvégzése után fogják megállapítani a halál pontos okát is.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
LudasGizi
2016-01-04 13:39:36
Szegény Gyuri!
Nem tudott sohasem megnyugodni. Ha egy kicsit jobban ment volna a sora, mindjárt megkereste a bajt. A hajléktalanok nem a beilleszkedési készségeikről híresek. Gyakran ezt felejtik el azok, akikre ráhagyja a baj kezelését a nagytöbbség. Vagyis Mi, akik az utcán félre nézünk, ha nyomorban fetrengőt látunk. Hiába na, sérti finom lelkünket a látvány. Sőt, lehetőleg ne is írjanak, mondjanak nekünk ilyen gyomorforgató híreket! Úgyse hallom-úgyse hallom! Mint a gyerekek. Felnőttek vagyunk, de csak életkorban. Mindenben várjuk a szüleink tanácsát, döntését, esetleg nógatását. Szülőként tekintünk a hivatalokra, az állam bácsira, a főnökeinkre, de sajnos ők is, gyakran ugyanolyan gyerekek. Egy felnőtt gyermek volt ő is, akit a szülei, ki tudja, talán ránk bíztak... Isten nyugtassa békében a lelkét és kegyelmezzen mindannyiunknak!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."