Színes » Érdekességek

Nem sikerült bebizonyítania, hogy életben van

Egy 63 éves román férfi elvesztette a tárgyalást, amely eltörölte volna a halotti bizonyítványát és újra élővé nyilvánította volna.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

ConstantinReliu
Constantin Reliu, fotó: 444.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO/444.HU
2018. március 19., 08:58
0 hozzászólás. 

A román férfi azt nyilatkozta, hogy túl későn, a halotti bizonyítvány kiállítása után két évvel emelt csak panaszt, és ezt a bíróság már nem tudta elfogadni. Így aztán továbbra sem tudja bizonyítani, hogy él.

„Papíron halott vagyok, de élek. Nincs semmi jövedelmi forrásom, nem tudnak alkalmazni sem, semmit nem tudok csinálni ebben az országban" - nyilatkozta keserűen Constantin Reliu.

A férfi 1992-ben ment ki Törökországba, aztán 1999-ben egyszer csak megszakadtak a látogatásai, és a családja nem kapott róla több hírt. A felesége 14 év után kérelmezte a halottá nyilvánítását, amit 2016-ban hivatalosan is kimondtak. Ugyanebben az évben a török rendőrség letartóztatta, mivel nem volt tartózkodási engedélye. Ekkor tudta meg, hogy halott.

Constantin Reliu azt mondja, szeretne visszatérni Törökországba, ahol van már egy működő vállalkozása, de ehhez előbb újra élővé kell nyilváníttatnia magát.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."