Itthon » Kék fény

Házkutatásokat is tartottak a rendőrségi akció során

Mobiltelefonokat és egy laptopot is elkoboztak a házkutatásoknál. Teljes hétvégi razziastatisztikát közölt a rendőrség.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsiejszaka
Nemcsak szombaton hajnalban ellenőríztek, hanem azelőtt és azután is
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 09., 12:42
0 hozzászólás. 

A múlt héten, illetve a hétvégén lezajlott rendőrségi akcióval kapcsolatosan újabb adatokkal szolgált a Hargita megyei rendőrség. Ezek szerint az ellenőrzések során összesen 17 bűncselekményt állapítottak meg, 510 büntetést osztottak ki 270.000 lej értékben. Négy alkalommal találtak veszélyesnek tartott tárgyat, 14 büntetést szabtak ki 20.900 lei értékben, két személynek nem voltak rendben a személyazonossági dokumentumai. Három házkutatás alkalmával elkoboztak hét mobiltelefont és egy laptopot, mivel használóik nem tudták igazolni azok eredetét.

A közúti ellenőrzések folyamán 11 bűncselekményt állapítottak meg, 473 alkalommal büntettek, 170.650 lej értékben. 25 gépjárművezetői engedélyt függesztettek fel, ebből 11-et ittas vezetésért. 28 forgalmi engedélyt is felfüggesztettek.

38 kereskedelmi egységnél is ellenőriztek a rendőrök, két bűncselekményt állapítottak meg, 23 alkalommal büntettek 77.000 lej értékben és 2.150 lejre pedig javakat koboztak el. Az ellenőrzések során azonosítottak egy szatmárnémeti, de Székelyudvarhelyen bújkáló személyt, aki lopásért kapott börtönbüntetést, azonban nem kezdte el annak letöltését. A rendőrségi közlemény szerint további hasonló esetekkel is gyanúsítják a 21 éves fiatalt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."