Itthon » Kék fény

Megvan, hogy hová tűnt el a pénzed a hét első négy napján

Fogózkodjanak meg: több mint 300 kiszabott büntetés több mint 256 ezer lej értékben! A fegyvertartókat is leellenőrizték.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

rendorkocsiejszaka
És még nincs vége!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. február 12., 11:28
1 hozzászólás. 

A hét első négy napján végzett ellenőrzések során három bűncselekményt állapítottak meg a Székelyudvarhelyen ellenőrző rendőrök.

A közbiztonsági ellenőrzések alatt két bűncselekményt állapítottk meg és hat esetben büntettek, 8.600 lej értékben. A múlt héthez képest jóval kevesebb volt az igazoltatások száma (153 személytől kérték el a személyi igazolványát), 19 személyt a rendőrségre kísértek.

A közúti ellenőrzések során 291 büntetést szabtak ki 82.170 lej értékben, felfüggesztettek 14 gépjárművezetői engedélyt és 20 forgalmi engedélyt. Hétfőtől csütörtökig 30 kereskedelmi egységben ellenőriztek, 23 büntetést alkalmaztak 88.500 lej értékben, illetve elkoboztak 800 lej értékben árut.

A városban 41 olyan személyt ellenőríztek le, akik fegyvertartási engedéllyel rendelkeznek. Ez a szám nem azt jelenti, hogy ennyi fegyvertartó lenne a városban, hanem azt, hogy a négy nap alatt ennyit ellenőríztek – többen rendelkeznek engedéllyel, ezek közé számolják a vadászokat is. A ellenőrzések során egy bűncselekményt tapasztaltak, illetve négy olyan kivizsgálást is folytattak, amit korábban, a rendőrségi akció előtt már megkezdtek. A rendőrségi akció tovább folytatódik.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2016-02-12 13:51:35
Hogy oda ne rohanjak!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."