Itthon » Kék fény

Megbilincselték az egyik Gábor fiút (videó)

Amíg a Gábor család letöltendő börtönbüntetésre ítélt tagjai bujkálnak, Sándor testvérüknek is meggyűlt a baja a hatóságokkal.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

képernyőfotó
képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 20., 11:02
0 hozzászólás. 

Feltűnést keltett vasárnap kora délután a Bethlen-negyedi park szomszédságában a hírhedt Gábor família jelenleg nem körözött tagja, Gábor Sándor. Mint Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, a nyilvánosságtól nem tartó családtag június 19-én koradélután keveredett összetűzésbe az udvarhelyi rendőrökkel.

A fenti videót olvasónktól kaptuk, a felvételen nem kivehetőek a személyek, de az időpont és a helyszín megegyezik, így valószínűleg ugyanaarról az eseményről van szó. 

A probléma oka a hangoskodás volt: az illető a rendőrségi szóvivő szerint énekelt, kiabált, emelt hangnemben számon kérte a rendőröket, hogy mi bajuk a testvéreivel, és ellenállt az igazoltatásnak. A hatóságiak kénytelenek voltak megbilincselni és a rendőrőrsre vinni, ahol magatartásáért megbírságolták, majd szabadon engedték. Közben a börtönbüntetésre ítélt családtagokat tovább keresi a rendőrség.

A park közelében lezajlott incidensről egy olvasónk videót is készített.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."