Itthon » Kék fény

Vipera mart Fenyőkúton

Az áldozat nagylábujját marta meg a kígyó, mentő hozta az udvarhelyi kórházba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

Fotó: Bekő Csaba / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. szeptember 12., 11:15
1 hozzászólás. 

A szeptember 5. és 11. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint húsz személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és öt szívinfarktus, illetve tíz agyvérzés is volt. Harmincnyolcan magas vérnyomás következtében kerültek kórházba, és húsz várandós nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma huszonhét volt, testi sértés miatt öt ember került kórházba, harmincnégyen pedig traumák miatt. Összesen nyolc közúti baleset történt a megyében, ezekben kilenc ember sérült meg.

A mentőszolgálat munkatársait tizenhárom pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve nyolc ittas emberhez is riasztották.

Nehéz légzés miatt huszonheten, rángógörcs miatt ketten kerültek kórházba. Volt három gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig kilenc ember került kórházba. Egy gomba-, illetve egy gyógyszermérgezés is volt, rovarcsípés miatt négyen hívtak mentőt. Egy kutyaharapás történt, illetve egy viperamarás, utóbbi a Korond melletti Fenyőkúton történt. A 12 éves lányt a nagylábujján marta meg a kígyó – mint megtudtuk, a sebét a helyszínen szakszerűen ellátták. A mentő behozta az udvarhelyi kórházba, de nem volt szükség utókezelésre sem.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
LZR 66
2016-09-12 18:42:00
Nem teljes a viperáról szóló rész..
Azt senki nem említi meg,hogy NEM VOLT ELLENMÉREG a vipera mérgére az Udvarhelyi kórházban... a legközelebb Vásárhelyen lett volna! Egy számomra ismeretlen valaki ment és szerzett valahonnan a kislánynak ellenmérget,tisztelem ezt a valakit akárki is legyen. A kislánynak azzal volt szerencséje,hogy kiszívta a mérget a lábujjából és hogy a vipera egy nem teljesen kifejlődött vipera volt,és a vipera egyik foga a körmét érte tehát csak egy foggal marta meg szerencséjére. Miután a mérget kiszívta szörnyű fogfájásban szenvedett.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."