Itthon » Kék fény

Halálos vonatbaleset és gyilkosság is történt Csíkban

Súlyos esetek voltak a múlt héten, olyanok, amiken már a mentősök sem tudtak segíteni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

kes
Testvérgyilkosság volt Csíkszeredában: egy férfi késsel ölte meg az öccsét. Fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. május 02., 12:08
0 hozzászólás. 

Az április 24. és 30. közötti időszakban a Hargita Megyei Mentőszolgálat munkatársainak statisztikája szerint húsz személyt szívproblémákkal vitt el a mentő, és négy szívinfarktus, illetve tizenkét agyvérzés is volt. Negyvenheten magas vérnyomás következtében kerültek kórházba vasárnap reggelig, továbbá nyolc szülő nőt is mentőautó vitt a szülészetre.

A lázas esetek száma harmincnyolc volt, testi sértés miatt pedig hat ember került kórházba. Vasárnap reggelig négy közúti baleset történt a megyében, ebben négy személy sérült meg könnyebben vagy súlyosan, két személy meghalt. Csíkszentsimonban vonat gázolt el egy embert, aki meghalt, Csíkszeredában pedig gyilkosság történt: egy 49 éves férfi egy összeszólalkozás után több késszúrást ejtett a két évvel fiatalabb öccsének fején és combján. Az áldozat elvérzett, nem tudták megmenteni, a tettest előzetes letartóztatásba helyezték.

A mentőszolgálat munkatársait huszonnégy pillanatnyi elmezavarban szenvedőhöz, illetve tizenkét ittas emberhez és két asztmás esethez is riasztották.

Nehéz légzés miatt harmincegyen, rángógörcs miatt hatan kerültek kórházba, és volt egy gyomorvérzés is, hasmenés miatt pedig hét embert vittek be. Volt három gyógyszer- és egy füstmérgezés is, illetve egy égési sérülés és öt allergiás eset.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."