Itthon » Kék fény

Súlyos tragédiák történtek a hét végén

Vörös kód volt érvényben a vasárnap reggeli Hargita megyei busztragédia miatt, amiben két moldovai állampolgár halt meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
pirosrendszam2

Nem volt érvényes forgalmija

Már falun se lehet nyugodtan lejárt rendszámmal...
koccanasSzentlelek

Koccanás Szentléleken

A malomfalvi eltérőnél történt a baleset.
balesetCekend

Kicsúszott és nekiment a másiknak

A Cekendre vezető úton ralizott a kolozsi sofőr, de...

busztragedia
Fotó és videó: ISU Harghita
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 11., 08:22
0 hozzászólás. 

Vasárnap reggel 6 óra 20 perckor felborult egy autóbusz Borszék és Gyergyótölgyes között – a Prága és Orhei (Moldovai Köztársaság) között menetrendszerűen járó autóbuszban huszan utaztak a sofőrrel együtt. A rendőrség közleménye szerint a kisbusz a nem megfelelő sebesség miatt a havas úton megcsúszott, egy oszlopnak csapódott majd felborult.

A balesetben két utas életét vesztette (mindketten moldovai állampolgárok), négyen nagyon súlyos állapotban kerültek kórházba – őket a csíkszeredai, illetve marosvásárhelyi kórházakba vitték. Tizennégy utas kisebb-nagyobb sérüléseket szenvedett, de nem kellett kórházba vinni őket. A mentéskor vörös kód volt érvényben, a baleset a kórházaktól távol történt és a sűrű havazás is akadályozta a mentést.

Halálos közlekedési baleset történt szombatra virradóra Gyergyóalfaluban is – egy autó a jeges úton a túlzott sebesség miatt megcsúszott és egy kerítés betonalapjának csapódott. A 32 éves, geyrgyószentmiklósi sofőr a helyszínen meghalt, négy utasa, 17 és 19 év közötti gyergyószentmiklósi, illetve szárhegyi fiatalok súlyosan megsérültek, közülük hármat még aznap éjszaka a csíkszeredai kórházba vittek.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."