Itthon » Intézmények

Új vezetője van a Forrásközpontnak

Megtudtuk, hogy miért volt szükséges a csere és hol folytatja munkáját Lőrincz Ildikó.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Kossuthfoterkeresztezodes

Vigyázni kell a főtéren

Átrendezték a kirakóst, megváltozott a forgalom.
fogorvosi-ugyelet-kikep

Fogorvosi ügyelet a hétvégén

Az október 27-re és 28-ra érvényes fogorvosi ügyeletet...
lombtalanitas

Nincs, amit csinálj a sok falevéllel?

Érdemes várni egy kicsit vele, mert elviszik. Tudd megj...

lorincz ildiko
Lőrincz Ildikó. Archív fotó: Hargita Népe
szerkesztoÍRTA: UH.RO/KÖZLEMÉNY
2018. október 09., 13:53
0 hozzászólás. 

Hétfőtől Dávid Izabella vette át Lőrincz Ildikó helyét a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont élén - tudtuk meg Hargita Megye Tanácsának közleményéből.

A megyei önkormányzat tájékoztatása szerint Lőrincz Ildikó megbízatási szerződése lejárt, ezért a megyei tanács új ideiglenes menedzsert nevezett ki, amíg sor kerül a tisztség betöltésére.

Dávid Izabella ideiglenes kinevezése 120 napig érvényes, sikeres versenyvizsga esetén megbízása hivatalból megszűnik. Az új menedzsertől megtudtuk, hogy Lőrincz Ildikó a Forrásközpont munkatársa marad.

Az október 8-i dátummal keltezett, Borboly Csaba megyeelnök aláírásával ellátott dokumentumból kiderül, hogy Bíró Barna Botond alelnök kezdeményezésére, a megyei tanács személyzeti osztályának javaslatára történt a személycsere.

Lőrincz Ildikó kedd este válaszolt megkeresésünkre: „Ez év május 5-én valóban lejárt a 3 éves megbízatásom, és nem pályáztam meg újra. Nincs semmi politikai vagy szakmai ok a dolog hátterében, saját döntésem volt".

Bíró Barna Botond is pontosított, nem voltak elégedetlenek a korábbi menedzser munkájával, semmi ilyesmi nem áll a döntés hátterében, hanem Lőrincz Ildikó nem kívánta megpályázni az állást. 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."